2777
2789

سلام خانوما لطفا برای این تاپیکم گزارش میزنید براتون صلوات میفرستم 🙏 الان لینکش رو میفرستم 

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4693687/آرایشگرا-ترخدا-بیاید

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرست گلم منم علائم کرونا دارم برام دعا کن خیلی استرس دارم

حتما عزیزم اگه قابل باشم

زدم عزیزم

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)

هرکی گزارش زد لایک کنه براش صلوات بفرستم 

زدم عزیزم

مرسی عزیزم برات صلوات میفرستم

مرسی عزیزم برات صلوات میفرستم

خواهش میکنم عزیزدلم  

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)

عزیزم اون تاپیک قفل شد نتونستم نظر بذارم واست اینجا میگم حرفم رو.گفته بودی پدر و مادرت مخالف ازدواج شما هستن.تمام سعی ات رو کن متقاعد شون کنی که اینکارشون اشتباهه و تو میخوای ازدواج کنی و بببباید حتما خواستگار راه بدهند .هر کاری راهی داره شما باید خودت این مشکل رو با پدر و مادر حل کنی نمیشه که بشینی و دعا کنی که خدا تو حل ش کن.نه عزیزم خودت باید دست به کار بشی و مسئله پدر و مادرت رو حل کنی و از خدا بخواهی کمک ات کنه .تا یه سنی خواستگار برات میاد بعدش دیگه کم میشه .باید پدر و مادرت رو با رعایت احترام بهشون مجبور کنی که خواستگار راه بدهند چون تو میخوای ازدواج کنی 

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

عزیزم اون تاپیک قفل شد نتونستم نظر بذارم واست اینجا میگم حرفم رو.گفته بودی پدر و مادرت مخالف ازدواج ...

من با مامانم حرف زدم ولی واقعا نمیتونم با بابام حرف بزنم چون خیلی عصبانی میشه شما باورت میشه یه سری یه خواستگار برام اومده خیلی جدی بودن برای ازدواج با من بابام مخالف بود شدید کارش به قرص قلب خوردن کشید به مامانم گفته که بهم بگه اگه حرف ازدواج زدم از خونه بیرونم می‌کنه و اجازه ازدواج بهم نمیده  شدیداً مخالف هست برای واسطه هم که آخر کارش به دعوا می‌کشه و قطع رابطه من این وسط موندم که چیکار کنم تنها راهم توسل به خدا بود که اونم انگار نه انگار

من با مامانم حرف زدم ولی واقعا نمیتونم با بابام حرف بزنم چون خیلی عصبانی میشه شما باورت میشه یه سری ...

دلیلش چیه پدرتون اینقدر مخالف هستن؟ 

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن 

دلیلش چیه پدرتون اینقدر مخالف هستن؟ 

اینکه توی خانواده پدریم تا سن بالا دنبال پیشرفت و مهاجرت هستن و ازدواج به نظرشون افت شأن هست و باعث میشه پیشرفت نکنن و کلا بابام دوست داره دخترانش تا آخر عمرش پیش خودش باشن که خدایی نکرده بدبخت نشن توی ازدواجشون من خودمم درکش نمیکنم واقعا