2777
2789

اره من😂همش ب همسرم میگفتم من مردم زن نگیریا اراد زیر دست نامادری بزرگ‌شه 

😐😂😂تا اینکه دیگه خسته شده بودم گفتم خدایا خودت  کمکم‌کن ازاین  منفی گرایی دربیام ک ی تو دلی انداخت بهم😂😍

اره من😂همش ب همسرم میگفتم من مردم زن نگیریا اراد زیر دست نامادری بزرگ‌شه  😐😂😂تا اینکه دیگه ...

دوباره باردار شدی؟ ببین ب شوخی این فکرارو میکردی من واقعا همش تو فکرمه هرکاری میکنم نمیره دستو دلم ب بچه نمیره بعضی وقتا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوباره باردار شدی؟ ببین ب شوخی این فکرارو میکردی من واقعا همش تو فکرمه هرکاری میکنم نمیره دستو دلم ب ...

واقعا افسرده شده بودم اینقدر رواثر داشت اخه سنی ندارم بخاطر همین ازاین چرندیات یهلی ب ذهنم میاد 

اره پسرم ده ماهشه خودم شش هفتع

واقعا افسرده شده بودم اینقدر رواثر داشت اخه سنی ندارم بخاطر همین ازاین چرندیات یهلی ب ذهنم میاد  ...

ای جان عزیزم بسلامتی

منم گسرم ده ماهشه از 2 ماهگی اینجوری شدم حالم بده نمیدونم ب کجا پناه ببرم واقعا از بارداری دوم متنفر شدم میگم اگه اینجوری باشه بازم

البته میگن  زن زائو رو تا چهل روز نباید تنها گذاشت منم همش تنها نمیذاشتم مادرشوهرمم بالا بیاد ف ...

من تنها هم بودم ی وقتایی تا ده روز اکثر وقتا ن تنها نبودم

خوشبحالت من چندماهه البته مداوم نیست ی روزایی خیلی شدیده البته کروناهم بی تاثیر نبوده

منم گاهی  وقتا میاد تو ذهنم اونم دلیلش دعوا باهمسرمه واسهداینکه خودمو  خالی کنم ب این چیزا فک‌میکنم تاگریم بکیره😑😂

25سال چرا الان دوماهه نرفتم ببین تا وقتی دورم شلوغه سرم گرمه خوبم همین تنهذ بشم میاد بنظرت طبیعیه

اره عزیزم  

ولی سعی کن ب چیزتی خوب فک‌کنی مثلا بگی پسرم بزرگ  بشه چیکارکنم برای ایندش برنامه بریز 

چ ماهی هس گل پسرت؟