الاسکا مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 1770 عنوان دخترای مجرد بالای ۳۰ سال بیاین بهم انرژی مثبت بدیم لطفا 199 بازدید | 19 پست دخترا یکم احساس افسردگی میکنم نمیدونم چرا ولی اصلا حس خوبی ندارم میشه انرژی مثبت بدین بهم؟چند وقته بیکارم ۱ماه دیگه ۳۲سالم میشه وای خیلی حالم بده 1399/08/05 | 11:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arezoo_amm عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 4641 دنبال کار بگرد ایشاالله پیدا میکنیخوشبختی فقط تو ازدواج نیست مطربا بهر خد ، تو غیر شمس الدین مگو
مامانsepehr عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 18828 من متاهل بالای 30 م.اجازه هست؟32.انصافا عاقلانه ترین کار رو کردین ک با هر کسی ازدواج نکردین. کاش منم اندازه شما عقل داشتم قبل ازدواج چشمامو وا میکردم هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
aye76 عضویت: 1399/08/05 تعداد پست: 9 یکم برو تاپیک های مربوط به مشکلات زناشویی رو بخون تا بیشتر قدر شرایطت رو بدونی
الاسکا مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 1770 دنبال کار بگرد ایشاالله پیدا میکنی خوشبختی فقط تو ازدواج نیست میدونم فقط تو ازدواج نیست .شما چیکار میکنین؟
الاسکا مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 1770 من متاهل بالای 30 م.اجازه هست؟32. انصافا عاقلانه ترین کار رو کردین ک با هر کسی ازدواج نکردین. کاش م ... ولی ازدواجم خوبه هر چیزی باید جای خودش باشه درسته؟
aye76 عضویت: 1399/08/05 تعداد پست: 9 من حقوقی ام واسه همین کلی آدم دیدم که ازدواجای اشتباه کردن و حسرت این به دلشونه که تو شرایط شما میبودن.ولی افسوس که جز خودشون چند تا بچه رو هم تو عذاب قرار دادن.
sargolina عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 281 من به شخصه میگم واقعا چرا خودمون نباید برای خودمون زندگی کنیم؟ یه خونه بگیری، سرکار بری، یه حیون خونگی، مسافرت بری و دنیا رو بگردی.تو این پروسه ادم مناسب هم خودش پیدا میشه
الاسکا مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 1770 من حقوقی ام واسه همین کلی آدم دیدم که ازدواجای اشتباه کردن و حسرت این به دلشونه که تو شرایط شما میبو ... درست میگی بخدا خودمم دیدم ولی این مغزم فقط رو همین مسئله زوم کرده ...باید خداروشکر کنم واقعا مرسی ک باهام حرف زدی
aye76 عضویت: 1399/08/05 تعداد پست: 9 ولی ازدواجم خوبه هر چیزی باید جای خودش باشه درسته؟ ازدواج خوبه ولی اگه درست و به جا باشه.ممکنه چنین ازدواجی تو تقدیر شما تو سن ۳۳ سالگی رقم بخوره.پس دلیلی نداره که این چیزا رو حس و حالتون تاثیر بذاره عزیز دل
الاسکا مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 1770 من به شخصه میگم واقعا چرا خودمون نباید برای خودمون زندگی کنیم؟ یه خونه بگیری، سرکار بری، یه ح ... حرف زدنش خیلی راحته ولی خیلی چیزا حتی اگه ایرانم نبودیم شدنی نبود بعضی خانواده ها اکه ۱۰۰سالتم بشه خیلی سختگیرن
aye76 عضویت: 1399/08/05 تعداد پست: 9 درست میگی بخدا خودمم دیدم ولی این مغزم فقط رو همین مسئله زوم کرده ...باید خداروشکر کنم واقعا مرسی ک ... سعی کن تمرکزت رو روی مسائل دیگه بذاری مثلا کتابای خود سازی بخونی که واقعا اندیشه تون رو تغییر میدن._خواهش میکنم🥰😘
الاسکا مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 1770 سعی کن تمرکزت رو روی مسائل دیگه بذاری مثلا کتابای خود سازی بخونی که واقعا اندیشه تون رو تغییر میدن. ... واااای نمیدونی ک چقدر من این انگیزشیارو گوش میکنم ولی ۱هفتس کلا داغون شدم انگار فقط اشکم میریزه احساس میکنم برا کسی مهم نیستم مهمون میاد من گریم پیگیره میگم چرا شما بمن احترام نذاشتین مهمون دعوت کردین منم تو این خونه زندگی میکنم شاید امروز حال مهمونو نداشتم امروز مامانم کلی بوسیدم معذرت خواهی کرد گفت دیگه مهمون دعوت نمیکنم تاتو نگفتی .بخدا انگار افسرده شدم حالم اصلا خوب نیست
sargolina عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 281 حرف زدنش خیلی راحته ولی خیلی چیزا حتی اگه ایرانم نبودیم شدنی نبود بعضی خانواده ها اکه ۱۰۰سالتم بشه خ ... مسلما عمل کردنش خیلی سخته. من خودم به جایی رسیدم که به خانواده گفتم قیدتون رو میزنم. نمیشه که همه چیز رو باهم داشت. جسارت و جرات میخوادما فقط "یک" بار زندگی میکینم و این سن رو تجربه میکنیم!