2777
2789

ببینم کی حلش میکنه

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

حالا اینارو ولش کن 

خاک تو سر مرداشون چقدر تنوع طلبن😬

❌🚨از یکم دی ماه برای اعتراض به وضعیت سایت نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم🚨❌ ...  A New Me    Coming Soon     Loading...  ۲۰%                                          عضو اکیپ علمی تخیلی💫             خدایاشکرت💕    i can🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو بگو ببینم با هوشی؟

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏

شما بگین من بعد میام میخونم جواب میدم😄

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

۹۹

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏
تکراری میباشد  

من عدد بدست اوردم میخوام اگه کسی جواب واقعیش رو بلده بگه بهم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جواب میشه 

۷+۷×۷+۷×۷×۷+۷×۷×۷= 

۷۴۲

❌🚨از یکم دی ماه برای اعتراض به وضعیت سایت نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم🚨❌ ...  A New Me    Coming Soon     Loading...  ۲۰%                                          عضو اکیپ علمی تخیلی💫             خدایاشکرت💕    i can🕊