2777
2789
عنوان

بيايين نظرتونو بگين بچه ها

82 بازدید | 22 پست

سلام

بچه ها داداش من يك سالو نيمه ازدواج كرده،مهريه دختره سه دونگ خونه كه همون اول به نامش كرديم و صدو چهارده تا سكه ست.تو اين مدت داداشم از مشكلاتش هيچى به ما نگفته بود،اما الان بعد يك سال و نيم فهميديم كه خيلى اذيتش ميكنه

از دعواهاشون صدارو ضبط كرده بود وااااااى يعنى وقتى شنيدم قلبم كم مونده بود وايسه

واقعا فشارم انقد بالا رفت گوشام قرمز شده بود

خيلى دختر بى حياييه خيلى

واقعا دلم كبابه واسه داداشم خيلى مظلومه هر چى از دهنش درمياد ميگه اينم ساكت هيچى نگفت😞

دختره حمله ميكرد به داداشم بعد داد و هوار راه انداخته بود داره منو ميزنه كمك كمك

داداشمم در خونه رو باز ميكنه كه اگه كسى بياد ببينه اين كارى نميكنه اونم زنگ ميزنه ١١٠

خلاصه كه دعواهاشم همه سره پوله

همه ى مايحتاج خونه رو داداشم ميخره ماهى يك ميليونم ميده زنش واسه خودش خرج كنه لباس و آرايشگاه و اينا

ميگه كمه 

بخاطر پول خودشو به در و ديوار ميكوبه

يه بار سرشو ميزد تو ديوار چون ٧ ميليون ميخواست از داداشم آخرشم داداشم داده بهش 

حريفش نشده

خلاصه خونواده دختره هم پشتشن 

وضع مالى باباشم خوبه ها ولى تازه به دوران رسيده ان 

١٠-١٥ ساله وضعشون خوب شده

باباشم ميگه يا با شرايطى كه ما ميگيم زندگى ميكنيد

يا مهريه شو بدين طلاق بگيرين

واقعا اعصابم خورده نميدونم چرا هر چى آدم بى حياس سر راه ما قرار ميگيره😔😢 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب مهرشو بدین طلاقش بدین ماهی یه تومن مال اونیه که نداره بیشتر بده داداش شما که وضعش خوبه میتونه ب ...

نه عزيزم وضعش اونقدرم كه فكر ميكنى خوب نيست

يه مغازه دارن دوتا داداشم و بابام سه تا خونواده دارن ازش نون ميخورن

٧ ميليونم يكى به داداشم بدهكار بوده گفته الا و للا بايد گرفتيش بدى به من 

متوجه كه ميشه داداشم گرفته خودشو ميكوبه به در و ديوار بايد بدى

بعدم تو اين وضعيت مملكت تو اين گرونيا من درك نميكنم همچين زنايى رو

من شوهرم وضع ماليش خوبه اگه يه هزارى ازش بخوام 

دارم ميبينم فروش ندارن دارم ميبينم دلار هر روز ميره بالا انصاف نيست مردو اين همه تحت فشار قرار بديم خود دختره ميبينه شوهرش چجورى از صبح تا شب در حال دوييدنه خسته كوفته ميرسه

ماهى يه تومن كم نيست واسه زنى كه تو خونه نشسته مگه آدم چند بار لباس ميخره؟شما هر ماه لباس ميخريد؟نميدونم والا من درك نميكنم

نه عزيزم وضعش اونقدرم كه فكر ميكنى خوب نيست يه مغازه دارن دوتا داداشم و بابام سه تا خونواده دارن از ...

تا وقتی شغل پدرتون و برادراتون مشترکه زنش حس میکنه داره در حقش کوتاهی میشه و سهم بیشتر رو شماها میبرین پس خودشو به در و دیوار میزنه و طبیعی هم هست چون با هیچ روشی نمیتونه مطمئن بشه همه به یک اندازه دارن سهم میبرن(من میدونم همه برابر میبرن)اما ایشون باور نمیکنه به عنوان عروس

راه حل برادرت اینه که شغلشو تغییر بده.

{ خانم هستم }
يعنى شما حق ميدين؟ درد اونم همينه اتفاقا

بله من حق میدم

منم جاش باشم در جایگاه عروس باور نمیکنم سهم برابر ببرن

و همش میگم اونا دارن بیشتر میبرن

الان چون عروستون نیستم حرفتو باور میکنم 

ببخش عزیزم اما حرف خانواده شوهر رو خیلی سخت عروس میتونه باور کنه.

{ خانم هستم }
بله من حق میدم منم جاش باشم در جایگاه عروس باور نمیکنم سهم برابر ببرن و همش میگم اونا دارن بیشتر م ...

آره دقيقا مشكل همينجاست

چون اون يكى زن داداشم از خونه باباش خودش پول داشت ١٤ ساله هم ازدواج كرده البته

اون پول رو با قرعه كشى نوشتن و سود بانكى زياد كرد 

هر كارى با پول خودش ميكنه اين باور نميكنه ميگه از مغازه برميدارن اونا،ما هم بايد برداريم هر چى هم ميگيم پول خودشه باور نميكنه

در حاليكه عروس تازه رسيده سه دنگ خونه به نامشه 

اون يكى داداشم مستاجره

شغلشو عوض کنه مشکل حل میشه

آخه شغلشو چجورى عوض كنه دو تا داداش با هم همكارن بدون هم كار هر دوشون لنگ ميشه

بعد تقريبا از ١٨ سالگى تا الان كه ٣٦ سالشه يعنى نصف سنش تو اين كار بوده 

الان تو اين وضعيت بازار كساد چه شغلى ميشه راه انداخت

من خودم چون اصلا تو كار شوهرم دخالت نميكنم بنظرم وقتى زن از همه لحاظ تامينه ديگه چيكار داره

نه مستاجره،از لحاظ خرج كردن هم از اون يكى بيشتر خرج ميكنه،ماشين زيرپاشه واقعا مشكلى نداره كه زندگيو جهنم كرده

طلاهارو از خونه جمع كرده برده 

مشكل اينجاست فقط دنبال پوله

آخه شغلشو چجورى عوض كنه دو تا داداش با هم همكارن بدون هم كار هر دوشون لنگ ميشه بعد تقريبا از ١٨ سال ...

بحث تامین بودن نیست عزیزم

خیلی از زنا معتقدن باید از ریز درامد شوهرشون خبر داشته باشن

من خودم حتما موقع ازدواج شرط میذارم باید خبر داشته باشم درامد دقیقش چقدر هست

ادم به شک میوفته که به عنوان مثال چرا وقتی میتونم ده میلیون داشته باشم پنج میلیون بردارم 

البته این مثال بود.

ایشالا که مشکل برادرتون هرچی زودتر حل بشه 

{ خانم هستم }