2777
2789
عنوان

شوهرم وقتی ناراحتم انگار....

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 88 پست
تو خوبی  فرض کن همه بی هنرن هیچکس دیگه هنرمند نیست به جز خودت پس از این توصیه ها به کسی نکن ...

شماهم نخوا بپری وسط حرف کسیو اظهار نظر کنی 

نظراتتو بذار واسه خودت

درتاریخ99/9/9ضربان قلب دوقلوهامومیشنوم🧒 👩 خدایاشکرت🙏هرکی دوست داشت واسه مادرشدنم صلوات بفرسته 🙏😇🙃
در حد اون نیستی یعنی فکر میکنه کارها و حرف های خودش درسته شما اشتباه میگید

دقیقا اینطوریه همش نظریه میده که بقیه اشتباه میکنن ادم باید اینطوری باشه و....

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نگفتم رفتار منو تحلیل کن ,خواستم راه حل برای چگونه رفتار کردن با ادم بی تفاوت داشته باشم یکی هم ا ...

عزیزم شما کلا مشخصه اعصاب نداری حتی تحمل نظر منم نداری رو خودت کار کن.نمیخواد شوهرتو تغییر بدی 

یبار بترسونش  بشین باهاش صحبت کن همین حرفایی ک اینجامیزنیو بهش بگو بگو احساس میکنم ک باهم نمی ...

یبار به من گفت من نگرانم از من دیگه خوشت نیاد خودش میدونه من خیلی صبوری کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شماهم نخوا بپری وسط حرف کسیو اظهار نظر کنی  نظراتتو بذار واسه خودت

اسمشو بخون

تبادل نظر! 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
یبار به من گفت من نگرانم از من دیگه خوشت نیاد خودش میدونه من خیلی صبوری کردم

خانواده شوهرت مرد سالارن مشخصه

شوهرتم همش میترسه یه کاری کنه از قدرتش کم بشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
باهاش قهر کن بلکه ادم شد

باهاش قهر میکنم زنگ نمیزنه بیشتر اوقات واقعا من زیاد اهل قهر نیستم اونم پیام نمیده و میگه مریض شدم خواب بودم قهر نبودم شبا یه شب بخیر میگه کلا نمیگه قهری الکی پیام میدع

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم شما کلا مشخصه اعصاب نداری حتی تحمل نظر منم نداری رو خودت کار کن.نمیخواد شوهرتو تغییر بدی 

چون ادبیات صحبت کردنت خیلی تیزه ,قشنگ تر میتونی جمله بندی کنی میتونی تو تاپیکم شرکت نکنی من دعوا ندارم فقط مشاوره خواستم اخرشم چون نظر شما رو تحمل نکردم دلیل نمیشه اعصاب نداشته باشم ,مرسی که شرکت کردی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانواده شوهرت مرد سالارن مشخصه شوهرتم همش میترسه یه کاری کنه از قدرتش کم بشه

درسته و در نظر طور دیگه وانمود میکنن به من میگه چادر بپوش بعد مشروب میخوره گفتم تا وقتی مشروب بخوری منم چادر نمیپوشم,ولی بعضی جاها میگه نپوش

1
5
10
15
20
25
30
35
40