2777
2789
عنوان

مو بلندا بیایید

150 بازدید | 18 پست

سلام ،من موهام رو رنگ کردم خراب شد مجبور شدم کوتاه کنم ،چکار کنم زودتر رشد کنه راهکاری دارین ،الان موهام مشکی طبیعی و لخت ولی زیر گوش ی ذره بلند تر

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آب برنج بذار هر سه روز یه بار

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤

روغن بادوم

با دعاهاتون خوشبخت میشم من به دلای پاک همتون ایمان دارم 💔🥀یه صلوات برا خوشبختیم بهم هدیه میکنی؟😭🙏🏻💓 من میخوام خوشحال باشم؛اما حتی واسه خوشحال شدن هم خستم😔💔🥀خدا چهارتا ازت میگیره یدونه بهت میده اندازه ی چهل تا دو،دوتای خداچهارتا نمیشه بهش اعتماد کن...♡:)
آب برنج بذار هر سه روز یه بار

چجوری

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
روغن بادوم

کی بزنم 

روغن تراپی کن

با چ روغنی 

عزیزم دفعه دیگه موهات رنگش خراب شد رنگشو عوض کن ن کلا کوتاه کن

دکلره ،مش رنگ سه مدل بود لجم گرفت

من زینک پلاس میخورم برای رشد مو و ناخن البته خیلی ها میگن چاقی میاره اما برای من اینجور نبوده  ...

ای وای اگر چاق می‌کنه اصلا با بدبختی وزن کم کردم 

با چ روغنی 

عزیزم بستگی به نوع موهات داره

سلام دوست جآنم حالا که داری این متن و می‌خونی میشه واسه این که زود به کسی از ته دل دوستش دارم برسم یه صلوات مهمونم کنی ؟ ✨ ❤️