2777
2789

ما ترکیم رسم داریم بالش و استکان تزیین کنیم موقع بردن عروس بدیم دست جوونا استکانارو به هم میکوبن.....بعد این که عروسو بردن رفتن از دست یه بچه دوتا استکان گرفتم کوبوندم زمین تو خواب حس بدی به اون عروسی داشتم عصبانی بودم وقتی که کوبوندم زمین استکانارو از خواب پریدم...به نظرتون تعبیر این خواب چیه؟

از صبح یه حالیم وقتی اون خواب یادم میفته

من پسرخالمو چندین سال دوست داشتم ولی اون منو نمیخواد و یه دختر دیگه رو میخواد

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم اصالتا تبریزی هستیم ولی این چیزی که گفتی رو حتی تا حالا نشنیدم!

چی رو؟

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
تركه كجايين ما اصالتن اردبيليم ولي تاحالا نشنيدم اين رسمو خوابتم چون دوسش داشتي فكرت اشفته بودي ديد ...

ارومیه

ساعتی ‌ه خواب دیدی یادته؟مثلا بعد طلوع بود یا قبلش؟

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090
تركه كجايين ما اصالتن اردبيليم ولي تاحالا نشنيدم اين رسمو خوابتم چون دوسش داشتي فكرت اشفته بودي ديد ...

آذربایجان غربی این رسم دارن 

خدايا خودت بهم صبر بده به هیچکس اعتماد نکنین 🖤

خوب یه کاری کن دلشو ببری

کاری نمی تونم بکنم کاملا مستقیم بهم فهموند منو دوست نداره

ساعتی ‌ه خواب دیدی یادته؟مثلا بعد طلوع بود یا قبلش؟

هوا روشن شده بود بعد اذان بود

هوا روشن شده بود بعد اذان بود

خب پس طبیعیه

بیشتر خواب هایی که بعد طلوع میبینیم به خاطر آشفتگی مغزه

ممکنه حتی موضوعاتی که چندسال پیش درگیر بودی هم خواب ببینی

عادت کن که صبح زود بیدار شی هم برای جسمت خوبه هم این آشفتگی هارو ایجاد نمیکنه

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090
حالاکه مستقیم بهت گفته از خدا بخواه عشق بهتری جلوی راهت قرار بده و اون عشق از دلت بیرون کنه 

با این که دلمو شکوند و حدف بدی بهم زده ولی ته دلم دوسش دارم و دلم براش میلرزه😭😭

عزیزم قبل از اینکه تاپیکتو کامل بخونم فهمیدم چون دوستش داری این خواب رو دیدی

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !