2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چند تا بانک برو، بپرس شرایط وام بان‌کی‌شون چیه، چقدر میدن، اقساط و غیره، بعد خود بانک و دفترخو ...

عزیزم میدونی چه وامی کم سود هست من تا حالا وام نگرفتم اصلا نمی دونم چطوری

عزیزم میدونی چه وامی کم سود هست من تا حالا وام نگرفتم اصلا نمی دونم چطوری؟ 

بانک مسکن از همه سودش کمتره منتهی باید توش حساب داشته باشی گردش داشته باشه حدود ۶ ماه، و اینکه اون خوته ای که میخری رهن بانک میشه و باید زیر ۲۰ سال ساخت باشه و اینا یکم شرایط داره

اقتصاد نوین سریع بدون دردسر وام میده که سودش زیاده ولی باز خوبه، خودت بپرس ببین میرسونی قسدهاشو

عزیزم میدونی چه وامی کم سود هست من تا حالا وام نگرفتم اصلا نمی دونم چطوری

رسالت، بانک قرض الحسنه مهر اقتصاد، سودشون کمه

بانک اقتصاد نوین 18 درصد میده، بانک ملی هم 50 میلیون وام کالا میده که میشه گرفت چهارتا فاکتور الکی ببری حله

والا وام های خونگی با آدم های مورد اعتماد بزارین خیلی خوبه 

آخه شوهرم خیلی بی فکره منم یه مغازه داریم میخوام زودی راه بندازمش الان نیمه کاره هست میخ وام یه وام فوری باشه