2777
2789
چرا اینجا همه دنبال جن بازی و طلسم و حس ششیم و چشم سوم ...هستن؟؟؟

چون همه دنبال ی چاره ان و تو واقعیت پیدا نمیکنن راهشو 

میخایم وصل شیم ب طلسم و جادو و معجزه🤷‍♀️

هنوز هم صبر من به قامت بلند آرزوست...🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر میخوای زندگیتو نابود کنی و تا اخر عمرت  هیچ راه نجاتی نداشته باشی و تاثیرش روت بمونه حتما پیشنهاد میکنم انجام بدی

تویی که داری اینو میخونی ببین چی میگم ...از تو فقط یه دونه تو دنیا هست پس حسابی مراقب خودت باش باشه؟!😘

بچه ها تو فیلم ملک سلیمان یه تیکه از دیالوگ سلبمان گفت که جن ها دیگه حقو وارد شدن به زمین رو ندارن تا خدا اجازه نده...پس اینایی که میگن جن زده شدیمو جن میبینیمو حس میکنیم چیه؟؟؟

💜وقتی زندگیت رو تو سکوت بسازی دشمنا نمیدونن به چی حمله کنن💜

واییی من دوس دالم پایم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
چون همه دنبال ی چاره ان و تو واقعیت پیدا نمیکنن راهشو  میخایم وصل شیم ب طلسم و جادو و معجزه🤷‍ ...

خب طلسم و جادو ک همش خرافاته ..ب نظرم آدم بجای اینک دست ب سینه بشینه خونه و توقع داشته باشه مشکلاتش با خرافات حل شه و خودش هیچ تلاشی واسه خودش نکنه معمولا به این چیزا رو میاره 

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"