2777
2789
عنوان

جاری

508 بازدید | 13 پست

با جاریم ی چن مدته حرف نمیزدم از هر حرفی ی چیزی در میاره که دعوا کنه واس همون سعی میکردم ازش دوری کنم تا اینکه امروز بیمارستان بستریش کردن البته چون دکتر بخش نبوده مونده دلیل اصلیشو فردا بگن ک بخاطر تیروئید حالش بده یا لخته شدن خون تو قلبش خببببب تا این جا ک هیچ

من دلم سوخت ناراحت شدم گفتم بزنگم حالشو بپرسم زنگ ردم تعارف کردم که بچتو نگهدارم میخای یا بیام پیشت بمونم اگه مامانت خستس ک ن برداشت ن گذاش گف شب بیا بمون😂😭

با همه قهره فقط اون یکی جاری باهاش میحرفه که اونم زیاد رو ب راه نیس ک بمونه پیشش فقط الان من زنگ زدم بش تو فامیل ک اونم گف بیا

الان من چ کنمممم خودشم هنو نامزدم از اول باهام خوب نبوده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم برو پیشش .این قدر درمانده هست وحتما کسی نبوده وگرنه مطمعن باش به تو نمیگفت بیا پیشم .اونم جاری 

گروه رز زرد  💛                                                                    وزن ۶۹    قد ۱۶۷    هدف ۶۰                                                 من حتما موفق میشوم با تلاش بیشتر 💛💛

سلام چسب لیفت بینی خریدی استفاده کردی؟ نتیجه گرفتی؟ 

هـرچقـدرم غـم وغصـه داری بـدون توایـن دنیا کسـی هس که بـدبختر ازتوئـه... پـس بگو خـدایـاشکـرت 💕بـرای خوشبختیـم یه صلوات بفرستید ممنون هموطنم❤️الـهم صلـی علـی محمـدوآل محمـد. 
سلام چسب لیفت بینی خریدی استفاده کردی؟ نتیجه گرفتی؟ 

نه نتونستم استفاده کنم من برا  افتادگی بینیم میخاستم استفاده کنم اونم اذیتم کرد وقتی میزدم ی ساعت بعد جاش قرمز میشد و پوست مینداخت