2821
2789
عنوان

دعا کنید برام که منم مادر شم ان شا...

177 بازدید | 15 پست

من عااااااااااااشق بچه م 

وقتی مجرد بودم با خودم قرار  گذاشتم وقتی سنم بالا رفت و مجرد بودم و تمکن مالی داشتم از بهزیستی بچه بیارم 

یعنی اینقدددددر عاااااشق بچه م 

ازدواج کردم ی بار سقط کردم  ی بارم ای وی اف ک بی نتیجه بود 

خلاصه بچه ندارم ......خیییلیییبی سخته که مالک بشنوی و.....😭😭😭 

خییلیییییی سخته بچه های دیگرون رو بغل کنی و بخودت بچسبونی ......

توی این لحظات عزیز دعا کنید مادر شم 😭😭😭😭 

خسته شدم از دکتر  و....‌.

الهی که سال دیگه بیای تاپیک بزنی بگی چقدر اذیت میکنه این وروجک😍برات ایت و الکرسی و ناد علی میخونم

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میشه برای منم دعا کنید😔🙏

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
ممنونتم خدا حیرن بده ان شا... عاقبت بخیر شی🌷⚘😙

😍😘❤

دعا میکنم انشالله تا عید حامله شده باشی....عزیزم اگر میتونید بگید مشکلتون چیه که باردار نمیشید 

اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش🪄😍

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز