2777
2789
عنوان

مامانای نی نی پوشکی بیاید لطفا

218 بازدید | 42 پست

سلام.

مامانا پوشک مرسی چطوره؟ 

قیمتش کیفیتش؟ 

من پوشک مای بی بی میبندم به دوقلوهام اما احساس میکنم دیگه کیفیت قبل رو نداره،میخوام مرسی بخرم.لطفا نظرتون رو بگین

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

عالیه از نظر جذب

قیمتشم مناسبه با توجه به کیفیتش

البته من چند وقته کوکومی میخرم

چون کلا زیاد پوشک مصرف نمیکنم

خدایا هر لحظه تو را شکر  ممنونم بابت هدیه قشنگت    دوستای عزیز منو تو تاپیکای ختم و داستان زندگی صدا کنین . ممنونم از همتون

مای بیبی افتضاح شده من اصن نمیگیرم دیگه مرسی خوبه  مولفیکس  اصل هم خوبه بارلی هم راضیم ولی ببم و مای بیبی افتضاح شدن

خدایاشکرت راضیم به رضای تو😍👑                 لطفامیترکونیداطلاع بدین ببینم واسه چی ترکیدم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جدیدا پوشک‌ شورتی مای بی بی خریدم عالیه.قبلا هم مولفیکس استفاده میکردم ولی سایر ۶ نایاب شده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
عالیه از نظر جذب قیمتشم مناسبه با توجه به کیفیتش البته من چند وقته کوکومی میخرم چون کلا زیاد پوشک ...

من کلا درحال پوشک خریدنم😆

مای بیبی افتضاح شده من اصن نمیگیرم دیگه مرسی خوبه  مولفیکس  اصل هم خوبه بارلی هم راضیم ولی ...

میبینی چطور زیرش آویزون میشه؟ ممنون گلم

من جدیدا پوشک‌ شورتی مای بی بی خریدم عالیه.قبلا هم مولفیکس استفاده میکردم ولی سایر ۶ نایاب شده

شورتی بمن صرف نمیکنه گلم.

دوقلو هستن

از چه نظر کیفیت قبلونداره؟ منم مای بی بی استفاده میکنم جز گرون بودنش که یهو شد ۹۰ تومن مشکلی نداره

بنظر من زیرش آویزون میشه،قبلا نمیشد

من کلا درحال پوشک خریدنم😆

خدا کمک کنه بهتون

قیمتا فوق العاده بالاست

دوقلو هم هستن. خدا حفظشون کنه

خدایا هر لحظه تو را شکر  ممنونم بابت هدیه قشنگت    دوستای عزیز منو تو تاپیکای ختم و داستان زندگی صدا کنین . ممنونم از همتون