2777
2789
عنوان

عشق 💖

97 بازدید | 7 پست

دوستان امروز بهترين خبر عمرمو گرفتم

با عشقم كات كرده بوديم حرف زديم

چقد دلم براي صداش تنگ شده بود انگار دنبا رو بهم دادن،درسته قرار نيست دوباره پيش هم برگرديم ولي بهش گفتم تصميم گرفتم حتي شده ده سال منتظرش بمونم

گفت كه نه ميدونه من با كسي اشنا ميشم 

قرار شده بهش ثابت كنم ك تنها عشق زنذگيمي اون موقع اونم برميگرده،دعا و نذرام داره جواب ميده خداروشكر خداروشكر 

ايشالله همه به عشقشون برگردن

معجزه ی زندگیم شدی،زندگیمو تغییر دادی،هیچوقت قدرتو ندونستم،هیچوقت نفهمیدم کنارم ی فرشته وایستاده،کاش برگردی😔منتظرت میمونم،واسه همیشه

خوبه که حالت خوبه

الهی شکر

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
چه نذر و دعاهایی انجام دادین میشه بگید.؟ دلتون شاد 

اره عزيزم،سوره طلاق،روزه گرفتم،سوره معراج،امروز شهادت امام حسن عسكري هستش زيارتشون خيلي تاثير داشت واسه من،دعاي نادعلي و متاقل

معجزه ی زندگیم شدی،زندگیمو تغییر دادی،هیچوقت قدرتو ندونستم،هیچوقت نفهمیدم کنارم ی فرشته وایستاده،کاش برگردی😔منتظرت میمونم،واسه همیشه
ایشالا به امید خدا جز من

چرا ب جز تو ،همه ب خواسته هاشون ميرسن 

فقط بايد ب خدا و مهجزه هاش اميد داشته باشي

چرا ب جز تو ،همه ب خواسته هاشون ميرسن  فقط بايد ب خدا و مهجزه هاش اميد داشته باشي

من خواسته دارم خیلی دوسش دارم ولی نمیخام به خواسته هام برسم چون میدونم امکان رسیدن نداره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز