2777
2789

سلام پسرم بیست و دو ماهشه همش نق میزنه گذیه الکی میکنه موقع بازی زود عصبانی میشه پاهاشو محکم به هم میکشه باهزار داستان شیر میخوره من خودمم مشکل چسمی دارم کم اوردم کسیو ندارم تو نگهداریش کمکم کنه انقد بعضی وقتا گریه الکی میکنه لم میخواد سربه بیابون بزارم اگه شماهم خودتون اطرافیانتون کسی همچین بچه ای داره با روشی بهتر شده ممنونتون میشم کمکم کنید خداخیرتون بده

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖
من انقدربیخیال شدم که عادت کردم

سلام یعنی خودتو زدی به نشنیدن خوب شد الان؟؟؟

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم مستقلش کن و کمی بی اهمیتش کن بهتر میشه

اصلا حرف نمیزنه حذفم میزنم اصلا گوش نمیده 

دو تا دختر داذم هر دوتا نق نقو مخصوصا دختر کوچیکم ک دایم اشکش رو صورتشه بزن ب بیخیالی  هر چی نا ...

انگار نسل جدید همه نق نقو ولی دخترخاله شوهرم ی دختر داره پنج ماه از پسرم بزرگ تره توحیاط دوتا سنگ بهش میدن این ی ساعت بی صدا اونجا بازی میکنه انقد حرصم میگیره بچه رو همه جا میبرن روزه مسافرت من بچمه رو تو خونه نمی تونم نگه دارم دست تنها

مهربونای سایت لطفا ۳ نفرتون 

تاپیک داستان های من و زن دایی رو گزارش بزنید 

شخصیه میخوام حذف بشه 

هر کی گزارش زد لایکم کنه مرسی 🌹

🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼

انگار نسل جدید همه نق نقو ولی دخترخاله شوهرم ی دختر داره پنج ماه از پسرم بزرگ تره توحیاط دوتا سنگ به ...

وای بچه منم میبرمش خونه بازی ام گریهههههه میکنه تا ۲۰دقیقه کلی دلقک بازی واسش درمیارم تا کمی بخنده یادش بره یسالو ۸ماهشه