2777
2789
عنوان

علت دستپخت عالی و بد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7247 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مامانم دستپختش خوب نیس بعضیا فک کنم تو ذاتشونه  ی املت سادم درست میکنن خوشمزه میشه ومیچسبه ...

دقیقا 

خیلیم مهم نی چی تو غذا باشه 

بعضبا هر چی بپزن خوشمزه میشه مثه زندایی من 

یه تخم مرغ ساده بپزه خوشمزس 

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند

غذای خوب، حوصله، مواد اولیه خوب، ادویه مناسب و متنوع میخواد. 

بسیاری مامانها هم دستپختشون خوشمزه نیست. معمولا کسانی که به غذا اهمیت نمیدن و میخوان یه چیزی سرهم بندی کنن که فقط بخورن دستپختشون هم خوب نیست. 

آشپزی یک اصولی داره و حوصله هم میخواد‌.

دستپخت مامان من عالیه البته کل خانواده مادریم دستپختشون عالیه همه خاله هام همه اما خداشاهده واسه مادرشوهرم افتضاحه برنج ک شفته غدا مزه گل میدهوهمیشه دستپخت دوتا خواهرشوهرامم دقیقا همینه فوقوالعاده بی سلیقن ولی دوتای دیگه عالیه.بنظرم نمیدونم شاید ارثی باشه.ولی اینو بدون واسه غذات همیشه وقت بزار غذایی ک با حرارت پایین پخته شه عالی میشه و جامیفته همیشه با حوصله اشپزی کن و ادویه خیلی مهمه ی غذاهایی مثله مرغ و خورشت و قیمه ادویه توشون موثره ولی باز گفتم فک کنم ذاتی باشه دستپخت.الان غذاهای خاله هام از مال من خیلی خوشمزه تر میشه لامصب ی طعم خاصی،میده مثله غذاهای مامانمه

تجربه.و ی آدم بد غذا که مرتب از غذات ایراد بگیره اون وقت آشپزیت خوب میشه

اره دقیقا بابای من رو برنج خیلی حساسه حتما باید دونه دونه مشخص باشه بعد خودشونم برنج دارن از این هندیا و پاکستانیا و نمیدونم محسنو اینا نیست ک هرکاریرکنی شفته نمیشن برنج اینا ی قلق خاصی داره درست دربیاری خیلی خیلی قد میکشه وای میخواست بمن اشپزی یاد بده اینقدر سختگیری میکرد ک نگو تا سری پیش اومده بودن خونمون برنجو خودم گزاشتم همیشه مادرم میزاشت اما اونشب مادرم با بابام اومد دیگه وقت شام بودش با کلی ترس و دلهره و اینا خیلی خوب شد بابام میگفت افرین بهت ۲۰میدم مثله برنجای رستورانی شده وای یعنی ذوق مرگ شدما

کیفیت مواد غذایی خیلی مهمه 

نوع و مرغوبیت و در کنارش تازگی و گرم سرو کردن غذا 

خوب مغز پخت بشه گاهی به خاطر عجول بودن زمان کافی صرف نمیشه 

و ذائقه افراد هم مهمه و بهداشت خیلی مهمه مثلا گوشت و مرع سبزی اگه خوب تمیز نشن توی مزه تاثیر داره

دلم میخواد یه روزی که پیر شدم به زندگی ام که نگاه کردم ...

من قبلن دستپختم خوب بود تا اینکه یه بار خیلی مریض شده و بستری بعدش دیگه هر کار میکنم نمطتونم بخوبی قدیم غذا بپزم با اینکه خوب شدم ولی غذا اام از اون موقع بیمره شده خیلی ادویه ونمکک وروغن میزنم وهمسرم همش میگه غذاهات روح نداره.... چکار کنم غذام خوب بشه