2777
2789
عنوان

یه خواب جنگ و خونریزی دیدم

285 بازدید | 33 پست

اصلا نمیدونم این خواب کجا بود فقط خوابم جنگ و خونریزی شدید بود بعد یه شخصی به اسم مایک یه بی رحمی عجیبی کرده بوذ من میخواستم ازش انتقام بگیرم و دنبال این بودم یه ادمی به اسم بایدن قوی کنم 🙄🙄🙄🙄🙄 

جالب اینجاست حتی از خواب بیدار شدم هم مغزم بهم یاداوری نکرد بایدن کیه مایک کیه. الان شوهرم گفت بایدن بردش قطعیه یه آن انگار تکون خوردم تازه دوزاریم افتاد بایدن کاندید امریکاس!!! 🙄🙄🙄🙄🙄🙄 بعد بهش گفتم امریکا غیر مایک پمپئو اومی به اسم مایک داره که رقیب بایدن باشه؟ گفت اره مایک پنس معاون تر امپه!!! 

بچه ها مسخره نکنین جدی میگم اتفاقا خیلیم تو خوابم اذیت شدم به خدا. الان جا خوردم شخصیتا رو یادم اومد. و جالب اینجاس من تو خواب اصلا نمیدونستم ایرانیم یا خارجی انگار فضای خوابم یه فضا و دنیای دیگه بود. جدی این چه خوابی بود

دختر قشنگم بی صبرانه منتظر به دنیا اومدنتم💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه بار دیدم با جومونگ داریم اژدها هارو می کشیم بعد من فرار کردم😃

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
در کل اوضاع جهان به سمت بدی داره میره.امیدوارم بایدن نشه.

من کاری ندارم کی بشه کی نشه فقط میدونم خوابم یه معنی داشت که یادم موند با جزییات. چون یه جورایی حس پیش بینیمم خوبه گاهی یه اتفاقایی قبل رخ دادنش میاد جلو چشمم

دختر قشنگم بی صبرانه منتظر به دنیا اومدنتم💖💖💖
من کاری ندارم کی بشه کی نشه فقط میدونم خوابم یه معنی داشت که یادم موند با جزییات. چون یه جورایی حس پ ...

کلا این بایدن رو از قبل میشناختی؟

باند به ظاهر مومن خیلی علاف و بیکارید که دنبال من تو تاپیکها راه میوفتید
نه بایدن تو دولت اوباما بود که باعث جنگ سوریه و اوارگی خیلیا شدند.

هیچ فرقی ندارن دوتاشون ضد ایران و ضدحامی های ایرانن،فقط با سیاستهای مختلفی اجراش میکنن

1401/01/01 __پسرم دقت کنید استیکر اشتباه نفرستید