2821
2789
سلام دوستان دیشب یک تاپیک زدم در مورد راهکار هایی برای ساده تر شدن کارها در خانه. امشب اگر موافق باشید بیایم در مورد تجربیاتمون در زمینه پایین اومدن هزینه ها صحبت کنیم.
http://ninisite.co/discussion/thread.asp?threadID=568679&PageNumber=1
http://ninisite.co/discussion/thread.asp?threadID=567944&PageNumber=1&msg=ok
این هم دو تا تاپیک در مورد تجربه هایی برای صرفه جویی در مدت زمان رسیدگی به امور منزل هست.نکات جالبی داره که خوندنشون خالی از لطف نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیلوفر جان ببخشید این جور مواقع دو تا راه هست یا باید چیزهایی رو که می خواهید دستکم نگیرید یا پیش مشاوره برید به هر حال از خواسته های خودتون تا این حد صرف نطر نکنید چون ایشون یاد می گیرند توی هزینه ها شما رو به حساب نیارند.نمی گم متوقع باشید ولی نیازهای ضروری تون وظیفه ایشونه و شما نباید ازشون صرف نظر کنید.
من در مورد بعضی چیزها هر چقدر لازم باشه درحد توانم هزینه می کنم
1.خرید کتاب و محصولات فرهنگی2.هزینه کلاس های فرزندم3.مواد غذایی با کیفیت 4.کفشی که دائم از اون استفاده می کنم5.هزینه های درمان

برای بعضی از چیزها تا جایی که می تونم هزینه نمی کنم و خودم انجامشون می دم

1.لوازم تزیینی و تجملی2.دکوراسیون3.آرایشگاه5.معمولا سراغ لباس مارکدار نمی رم
سپید جون من خیلی قانع و کم خرجم شوهرم اصلا نه پول تو جیبی میده نه خرجی چون خریدای خونه رو میکنه
چرا اینجوریم استرس خودشو داره
آنگاه که خداوند فرزندی به من عنایت کرد دانستم که مادرم چقدر مرا دوست داشت.
منم تمام هزینه ها رو من مدیریت میکنم و شوهرم همیشه باهام موافقه
سپید بانو منم تقریبا مثل شما هستم زیاد آدم تجملی نیستم و هیچ وقت به داشته های دیگران نگاه نمیکنم
من شاید سالی یه بار برم آرایشگاه اونم برای کوتاهی بقیه کارارو خودم میکنم زن عموی من هر عروسی دعوت میشه میره آرایشگاه و بعد هم آتلیه کلی هزینه میکنه اصلا هم به جیب شوهرش نگاه نمیکنه
من از صرفه جویی به خونه رسیدم و خدا رو شکر با مدیریت درست خونه خریدیم و ماشین هم داریم
الان خیالم راحت و میتونم کم کم خرج های دیگه که دوست داشتم رو هم بکنم
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز