2777
2789
درد سینه دارم ولی انچنان زیاد نه ولی فعلا تهوع شدید نداشتم ،ان شاءالله شمام باردار میشی عزیزم شما چ ...

من یه پسر دارم کلاس چهارمه ،الان ۷ ساله منتظر دومی هستم متاسفانه قسمت نمیشه ،البته برج ۱۰ گذشته ۴ ماهه باردار بودم اصصصصصصصلا نمیدونستم دیگه از شدت معده درد بیمارستانی شدم و طی یه سری آزمایشات فهمیدم حامله هستم ولی 😭سونوگرافی که دادم گفتن قلبش نامنظم هست وباید سقط بشه دختر هم بود ،با مجوز پزشک قانونی سقط کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۶سال پیش یه زایمان داشتم بعد طلاق گرفتم دوباره ازدواج کردم باردار نمیشدم اصلا پیش گیری نمیکردم از اولش۳سالو یازده ماه که منتظر بودم ثانیه به ثانیه شو تا اینکه رفتم دکتر این ماه اگه واقعا باردار باشم درست عین بارداری اولم باردار شدم برام خیلی جالب اولین بارم تو این ماه باردار شدم 😄😄

درد سینه دارم ولی انچنان زیاد نه ولی فعلا تهوع شدید نداشتم ،ان شاءالله شمام باردار میشی عزیزم شما چ ...

من برج گذشته دوتا آمپول هاش سی جی زدم به اضافه لتروزول و کلومیفن ونتیجه نگرفتم این ماه هم سرخود کلومیفن خریدم از ۵ تا ۹ پریودی خوردم ۱۲ آبان هم باید پری بشم دعا کنید نشم ،ولی امروز یه کوچولو علائم پری اومد سراغم😬😬😬😬😬😬

من یه پسر دارم کلاس چهارمه ،الان ۷ ساله منتظر دومی هستم متاسفانه قسمت نمیشه ،البته برج ۱۰ گذشته ۴ ما ...

اها الهی چقد بد😔😔 ان شاءالله خدا دوباره بهت میده یه فرشته زیبا

من دوسه ماهی یه بار میشدم ،الان تو این سه ماه اخیر انگار خوب شده ،۶مرداد،۱۲ شهریور ،۱۲ مهر شدم 

مثل من،خوب الحمدلله والله من با مدروفم۵ تنظیم شد دو ماه پریود شدم مرتب یعنی از شهریور شروع کردم،وقتای دیگم وقتی پری نمیومد کرفس میخوردم یه هفته خیلی عالی اصلا معجزه میکنه واسه من 

من برج گذشته دوتا آمپول هاش سی جی زدم به اضافه لتروزول و کلومیفن ونتیجه نگرفتم این ماه هم سرخود کلوم ...

آها باشه گلم ان شاءالله به عظمت و بزرگی الله متعال پری نمیاد و باردار میشی😘🌹

اون تاپیک گفتی عجب الگویی معرفی کردی.

ذهنت فقط شکلات دید؟؟

اون همه عشق حمایت و چشم پوشی  روی گناه یه دختر بدکاره ندید؟؟

مگه حامد هرز بود؟که هرکیو برسه صیغه کنه.

عادتتونه از قشنگی ها فقط سیاهیشو ببینید.قلب هاتونم سیاه میشه وتو زندگی واقعی ادمای خطرناکی میشین کم کم.

اون تاپیک گفتی عجب الگویی معرفی کردی. ذهنت فقط شکلات دید؟؟ اون همه عشق حمایت و چشم پوشی  روی ...

واسه یه فیلم چرتو دروغ چقد جوش میزنی،این فیلم گلم تو فیلم پدر ایشون خودشو از بلندی پرت کرد که دچار خلوت با دخترا نشه خب اونجام لیلا رو صیغه یه ساعت میکرد و حرفاشونو می زدن😅😄😂اصلا چنین مردایی وجود ندارن عزیزم واقع بین باش فیلم نه واقعی تو جامعه به خاطر چ چیز های کوچیکی دختر ها تو عذابن تو هم بحث چیو میکنی،در ضمن زنان پاک برای مردان پاک زنان ناپاک برای مردان ناپاک این اصل زندگی و ایه قران