2777
2789

سلام  دوستان  

حس‌ اش  نبود  دو بار  تاپیک  بزنم  

۱( چرا  ف ی  ل  ت  ر   ش  ک   ن  ام   کار  نمیکنه؟؟  آخه  من  خیلی  به  ت  ل نیاز  دارم  و  همه  برنامه ها  و فایل های  درسی   و آموزشی  و   تو  تل گ  ر ا  م   هست  خوب ..   

چی   کار   کنم  ؟  یه   فیل  تر   خوب  معرفی  کنید  لطفا ؟ 

۲) چرا دانش آموزان  بد و تنبل  شدند و دارند  خیلی  از فرصت  سو  استفاده  میکنن 

دیروز  امتحان  گرفتم  

من  سوالات  مجازی ام همیشه مفهومی  و کتاب  باز  هست    

مثلا   گفتم  با  مثالی  از  غیر کتاب  فلان چیز  را تعریف  کنید  

گویا  یه  نفر  مثال غلط زده    ۱۵ نفر  مثل  یه نفر  همون  مثال غلط  رو نوشتند  !!!!تابلو   بود  یه  چیزی  طرف  گفته..با  اینکه مفهومی  و نظر  شخص   مهمه   ولی   اونقد  پررو  هستند  بالای  ۱۵ نفر  جواب  ها  مثل  هم هست ..

اصلا  به خودشون   زحمت  نمیدن  بخونن  و خیلی  بده بچه  هامون‌  اینطوری  بی مسئولیت  هستند  

پارسال اومدم   راه   بیام   چند نفر  هر  کلاس  افتادند    امسال که  فکر  کنم هر کلاس  فقط ۵   ۶   نفر   قبول میشن    هر  چند  میدونم  هم اصلا  براشون  مهم  نیست   ...

ایکاش  مثل  دوره  های  ما  مردودی  بود   و تا حساب  کار  دستشون  میومد  و اینقد  بی سواد  نمیومدن  بالا  ...  

شما بودید  چی  کار  میکردید ؟ و چه  برخوردی  داشتید ؟ 

(اینکه  دبیر  چی هستم  نمیشه بگم  میترسم   شناسایی  شم  !)

معلم چندمین؟ 

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تو فامیل ماهم خیلی بچها بیخیال شدن حتی اونایی که قبلا درسخون بودن

بچهایی که مشکل یادگیری داشتن که کلا پرت شدن از مرحله

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

اولی رو نمیدونم ولی دومی تقصیر تربیت بدشونه 

اینکارارو که کردن خانواده ها گفتن بچم زرنگ باهوشه و... حالا عادت کردن😶

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
دبیر دبیرستان 

عه چ خوب"👌

انسانی یا تجربی؟ 

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅

خب شما هم از همون ویژگی تقلبشون استفاده کن

میتونی براشون یه جور تمرینای گروهی در نظر بگیری که با همفکری هم بخوان حل کننو تقلب مفید داشته باشن و اینکه بگی هر گروه بالاترین نمره رو بیاره پاداش خاصی داره

اونوخ هم یادمیگیرن و هم از روی رقابت به همدیگه نمیگن