2777
2789
عنوان

بیاین بگین از خوبیهای شوهرتون انقد منفی نگرنباشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 30 پست
خیلی مهربون و دل رحمه....بسیار مودب  دیندار و پاک اجتماعی صد درصد مورد اطمینان 😂😂😂😂😂😂 ...

خخخ همیشه به خوبی‌اش ن فک کنیم بهتره. وگرنه ماهم یه صفحه ازنظر آقایون بدی داریم

زندگی همچنان زیباست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام وقت میزاره خیلی مهربونه قیافش خوبه هرکاری بخوام میکنه ب نظرم احترام میزاره عاشقمه اصلا اهل دروغ و خیانت و رفیق بازی نیست 

منم ک چی بگم میمیرم براش😍

بودیم ما یه دونه روح تو دو تا کالبد دیدیم همو مطمئنم اون روز خدا هم شاد شد♥️

دوستان خدا رو شکر که شوهراتون خوبن

ولی هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست تا میتونین کتاب روانشناسی و اختلافات زن و مرد و موضوعات خانوادگی بخونین مجهز و قوی بشین😘

هدفم رسیدن به عشق واقعی است
دوستان خدا رو شکر که شوهراتون خوبن ولی هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست تا میتونین کتاب روانشناسی و اختل ...

واینکه مرد دوس نداره زنش غرغر کنه زن باید سیاست داشته باشه چیزی که مدنظرش هست و درزمان درست بگه وگرنه ازچشم شوهرش میفته

زندگی همچنان زیباست
واینکه مرد دوس نداره زنش غرغر کنه زن باید سیاست داشته باشه چیزی که مدنظرش هست و درزمان درست بگه وگرن ...

درسته متاسفانه تو مدارس درس زندگی نمیدن 

تو دانشگاهم که هیچ .یا باید تجربه کنی سخت یا کتاب بخونی تا یاد بگیری .

همسرمن خیلییی مهربونه دل رحمه اهل کاره نماز خونه خیلی زن و بچه دوسته رفیق باز نیست خیلی تو خونه کمکم می‌کنه تو بچه داری کمکم میکنه... بدی دهاشم زیاده البته

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
اندازه من هات نیست

اگه شاغل نیستی باید خودتو مشغول کنی انرژیتو جای دیگه بزاری 

اختلاف سنیتون چنده؟

میتونی راجع بهش با همسرت صحبت کنی شاید اون فکر کنه نباید هر روز پیشت بیاد

اگرم میتونی با یه مشاور خوب صحبت کن.

چون قضیه مهمه

نه شاغل نیستم همش فکرم درگیره 4 سال

این مشکل توءه عزیزم به فکر خودت باش ببین علتش چیه ایا نیاز داری بیشتر بهت توجه کنه و میخای از این طریق توجه بگیری 

یا نه

حتما حتما با یک مشاور یا شده چند مشاور صحبت کن ببین کدوم راه حل به دردت میخوره. یه مسءله تا کوچیکه راه حل اسونتری داره و زودتر حل میشه تا بخای پشت گوش بندازی مسئله حل که نمیشه هیچ بزرگتر میشه.خودتو دوست داشته باش برای خودت کاری بکن به جای فکر کردن بیهوده