2777
2789
عنوان

فوليكول رو ١٤ پريود

161 بازدید | 11 پست

سلام خانما

من ديروز روز چهاردهم رفتم سونو دادم يه فوليكول ٢٠و ١١و ٨ با تعدادي فوليكول ريز داشتم اندومتر هم ماه هاي قبل ٧بود ولي ديروز ٥بود

سونو رو به دكتر نشون دادم نه امپول داد و نه دارويي فقط گفت برو تا يك هفته اقدام كن

ممكنه ازاد نشه و كيست بشه از ديروز خيلي تو فكرم تو رو خدا كسي بوده اينجوري باشه و باردار شده باشه؟

آندومتر مگه باید چند باشه؟

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ماه قبل ٧ بود بعد دكتر بهم مدروكسي پروژسترون داد  ديروز دكتر خودم نبود پيش دكتر ديگه رفتم ...

نگران نباش اگه خدا بخواد بده همه جوره میده 

منه بدبخت ۷ ماهه اقدامم نابود شدم دیگه 

این ماه ای یو ای کردم و منتظرم 

یه چشمم اشکه یه چشمم خون

نگران نباش اگه خدا بخواد بده همه جوره میده  منه بدبخت ۷ ماهه اقدامم نابود شدم دیگه  این ...

اميدت به خدا باشه ان شالله به زودي دامنت سبز ميشه

منم پنج ماهه ازدواج كردم

عزيزم شما مشكلت چيه؟