2777
2789
عنوان

عشق

95 بازدید | 14 پست

درواقع عشق همان راهی نبود که میپنداشتم... آنقدر دست نیافتنی....در واقع دوست داشتنت فارغ از تمام هیاهوی اطراف راه نجاتی در آخرین لحظات سقوطم بود....تاریکی این راه با بودن تو روشن شد....

چه حرفها که درونم نگفته  میماند...                                          خوشا به حال شماها که شاعری بلدید..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ زیبا  عشق رو فقط تو اوج نا امیدی از دنیا دیدم  لحظه ای ک با وجودش دوباره متولد شدم&nbs ...

به نظر من ما انتخاب میکنیم که تو کدوم مسیر پیش بریم ؛ عشقتون پایدار هیچ چیز به اندازه ی دیدن یک زوج عاشق لذت بخش نیست

چه حرفها که درونم نگفته  میماند...                                          خوشا به حال شماها که شاعری بلدید..

قاعده چهلم:

عمری که بی عشق بگذرد، بیهوده گذشته است ..نپرس عشق الهی یا مجازی، آسمانی یا جسمانی، زمینی یا روحانی...

از تفاوت ،تفاوت میزاید ..

.حال آنکه عشق به هیچ متمم و صفتی نیاز ندارد...عشق خود به تنهایی دنیایی ست..که یا در درونش و آتشش هستی یا در برونش و در حسرتش

هرچه پیش آید خوش آید ماکه خندان می رویم😁😀
قاعده چهلم: عمری که بی عشق بگذرد، بیهوده گذشته است ..نپرس عشق الهی یا مجازی، آسمانی یا جسمانی، زمین ...

چقد زیبا ؛ خودت نوشتی عزیزم؟

به نظر من ما انتخاب میکنیم که تو کدوم مسیر پیش بریم ؛ عشقتون پایدار هیچ چیز به اندازه ی دیدن یک زوج ...

شما رو نمیدونم 

ولی عشق منو خدا بهم داد تو اوج ناامیدی و مرگ 

تنها انگیزه من برا زندگی فقط محمدمه نباشه ی لحظه 

دریغ نمیکنم 

البته به عشقم رسیدم و ی دختر داریم 

عاشق همدیگه ایم

بین عشق و نفرت ی خط باریک وجود داره ....

دوست داشتنت به تمام نداشتن های دنیا می ارزید  من تو رو دوست دارم حتی اگر تمام برهان منطقی دنیا دوست داشتنت را دیوانگی محص بخوانند

من خیلی چیز ها را با تو تجربه کردم عاشقی هاراااا اما فقط همه این ها فقط در خواب هایم خلاصه شده بود و شده است من عاشقی با تو را در خواب هایم به رخ دیگران میکشم  نمیدانم این خواب واقعی خواهند شد یانه 

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡
نه جانم...این یه قسمت از کتاب ملت عشق به قلم الیف شافاک هست

کتابش رو خوندم اما الان واقعا تو ذهنم نبود😁

شما رو نمیدونم  ولی عشق منو خدا بهم داد تو اوج ناامیدی و مرگ  تنها انگیزه من برا زندگی ف ...

خداروشکر عزیزم انشالله عشقتون پایدار بمونه💙

کتابش رو خوندم اما الان واقعا تو ذهنم نبود😁

😄اره خب طبیعیه کتابو که نمیشه همشو حفظ کرد ولی این یه قسمتش خیلی برای من قشنگ بود هی میخوندمش....قاعده چهلمه

هرچه پیش آید خوش آید ماکه خندان می رویم😁😀

دلم میخواد نظر همه رو راجع به عشق بدونم به نظرم این واژه برای هرکس یه تعریف و یه ذهنیت مختص به خودش رو داره

دلم میخواد نظر همه رو راجع به عشق بدونم به نظرم این واژه برای هرکس یه تعریف و یه ذهنیت مختص به خودش ...

ب نظر من عشق ی کلمه مقدسه ک نصیب هر کسی نمیشه البته ای روزا برا هرزگی اسم عشق رو لکه دار کردن

بین عشق و نفرت ی خط باریک وجود داره ....