2777
2789

خوب برو متن های ادبی دیگران رو از اینترنت سرقت کن😜

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن آخه استاد گفته از خودتون😂

خوب گفته از خودتپن،نگفته از دوستان نی نی سایت😀

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

سلام حضرت دلبر، سلام قرص قمر

چندیست که بی خبری از تو، شب تار ما شده است. تو نیز از ما بی خبری؟ نه نه گمان نکنم، وفای با وفایی چون تو اثبات شده است. دلبری تا چه حد، این دوری و هجران چون مغناطیسی مرا به سمت تو میکشد.

گوشه ی چشم تو کافیست تا دگرگون شود زندگیم، ای مهربانترین مهربانان.

ماهی برگشته ز دریا شدم، تا تو بگیری  و بمیرانی ام...

پاییز

وقت بگذارید و احساسات گسترده این فصل را بپذیرید: تجدید ، الهام ، دلتنگی ، لذت ، تلخی و شیرین زندگی .

بیایید از جادوی این فصل لذت ببریم. فقط برای یک لحظه دیگر.

مانند تصویر کتابی است که از کودکی دوستش داشتیم:  چمنزارهای تابناک  ؛ شعله های نارنجی خورشید، برگ تا عمق مچ پا در یک جاده پر زرق و برق پاییزی

برگها  قبل از مرگ به رنگ وحشی در می آیند ، قدیمی ترین هنر نمایشی جهان هست و همه آنچه می بینیم اخرین جشن رنگ آمیزی شده ،قبل از سیاه و سفید و سکوت زمستان است.