2777
2789

اینا کین که اینقد معروف شدن اه ه اخخخخ😑😑😑😑ریحانه پارسا و پویان مختاری چی میگن اخههه 

یعنی حالت تهوع گرفتیم

تو اکسپلور ، استوریا ، گروه ها

بیاین اکسپلورمونو از عکسای اینا پاک کنیم😑😑

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

😐😐😐🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم چه چیز جدابی هست که ملت میرن اینارو فالو میکنن ببینن چه خبره.خب بابا اصلا باهم باشن به ما چه؟جز اینکه با فالو کردن هر روز دارین اینارو پولدار تر میکنین 

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

واقعا درسته اینجا اینا نفس میکشنم میان براشون تاپیک میزنن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

تو اینستا و تلگرام من هیچ خبری از اینا نیست، تنها جایی که میبینم در موردشون حرف میزنن اینجاست

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
من نمیدونم چه چیز جدابی هست که ملت میرن اینارو فالو میکنن ببینن چه خبره.خب بابا اصلا باهم باشن به ما ...

دقبقا 

اینا با پرحاشیه شدن روز به روز پولدارتر هم میشن

اونوقت خیلیا استوریاشونو دنبال میکنن هم وقتشون هم کلی از نتشون هدر میره 

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 
استارتر جان ببخشید ی سوال دارم چرا تاپیک نی نی یار ک پست و تاپیک حذف میکرد تعطیل شده؟

جانم‌نمیدونم عزیزم

سوال خودمم هست