بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یازده ساله ازدواج کردم یک پسر ده ساله دارم بشدت ترس و بدرفتاری سر بچه اول کرد دومی رو دوسال پیش باردار شدم البته ناخواسته منو برو بچمو سقط کرد انداخت الانم از خدا میخام منو ببخشه از من بگذره وب من بچه بده لایق باشم و شوهرم راضی بشه بدون بدرفتاری و بی توجهی
من هم 100 تا می خونم. من هم شوهرم دلش به بچه دار شدن نیست گویا. برای من هم دعا کنید خدا به زودی زو ...
من هشت ماهه ازدواج کردم عاشق بچه م اما شوهرم مخالفه میگه بچه به درد نمیخوره خوشم نمیاره همه خانواده ش باهاش حرف زدن اما هیچ جوره راضی نمیشه بعضی وقتها میگه چندسال دیگه بعضی وقتها هم میگه الهی حسرت به دل بمونی هیچوقت مادر نشی اخ که چقد دلم میشکنه از این حرفش ، ارزومه صاحب یه بچه سالم بشم و شوهرم بشه عاشق بچه ش ، همه بهم میگن شوهرت از بچه بدش میاره بچه نیار شوهرت اخلاق نداره بچه نیاره . دلم میخواد مادر بشم شوهرم بشه عاشق بچه ش که هم من به ارزوم برسم هم همه کم بیارن ک انقدر حرفم زدن
من هم 100 تا می خونم. من هم شوهرم دلش به بچه دار شدن نیست گویا. برای من هم دعا کنید خدا به زودی زو ...
سعی کن یه مدت اصلا حرف بچه نزنی شاید خودش نرم بشه این رو یه نفر گفت ک اینجوری شوهرش راضی شده البته این روش رو شوهرمن جواب نداد چون شوهرمن مغرور تر و لجباز تر از این حرفان
چن ماه تو اقدامم مشکلت چیه 😔ایشالا بحق امام حسن عسگری مثبت بشه بزودی زود
ایشالا عزیزم.من مشکلی ندارم همسرمم همینطوره اما متاسفانه به اقدام طبیعی نرسیدیم و مجبور به ای وی اف شدم.شنبه هفته پیش انتقال جنین انجام دادم اما دیروزو امروز بی بی چک زدم منفی شد خیلی خیلی ناراحتم.