بهش بگو رفتم عضو نی نی سایت شدم و مشکللاتمونو میبرم اونجا با خانمای تو سایت حل میکنم
اونموقع دیگه اکی میشه و هیچ مشکلی درست نمیکنه
شک نکن😑😑😑😑😑😑😑😑😑
ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلامت باشید ممنونم.بیشتر روی حرف باباشه . میگه بابام میگه پیش خودمون باشید.
اخه الان به شما بله داده یعنی خودش باید تصمیم بگیره نه پدرش... در واقع شما و همسرتون یک روح در دو بدن هستید... نباید اجازه بدید از الان خانواده چه خودتون چه خانواده همسرتون دخالت کنند... تجربه ثابت کرده بهم
اخه الان به شما بله داده یعنی خودش باید تصمیم بگیره نه پدرش... در واقع شما و همسرتون یک روح در دو بد ...
دقیقا خودشم همینو میگه همیشه . ولی توی این مورد نمیدونم چرا یذره گیر داده. بنده خدا نیم ساعت پیش دعوامون شد تلفنی قلبش درد گرفت سر همین جریانا رفت قرص خورد خوابید .
باز باهاش فردا صحبت میکنم. ولی بیشتر میگه حرف بابامه. ولی میتونه خودش بگه مشکلی ندارم .
ان شاءالله ک خوشبخت بشید
من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊
اصلا هزینه رفت و آمد مهم نیست .بحث اینه خب خانواده ی من کرج هستن کارمم کرجه. همیشه باید دختر خودشو ب ...
همیشه دو طرف باید خودشون رو با شرایطی که به نفعشونه وفق بدن به نظر شخصی من. ولی خب اگر میگید محل کارتون کرجه خب با این مسافت و هزینه بنزین و ترافیک راه کار عاقلانهتر اینه که کرج باشید. وگرنه خب بحث محل زندگی که هرکسی دوست داره نزدیک خانوادهش باشه، از این منظر اگر باهاش صحبت کنید شاید الان سختش باشه طبیعتا اما بعدا میپذیره اگر دعوا و فشار نباشه، هیچکس دوست نداره همسرش توی فشار باشه.
Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
اره . من واقعا سختمه که تهران باشم . ولی اگه کوتاه نیاد نمیتونم که ولش کنم . مجبور میشم برم ته ...
مگه شما نشنیدی از آقایون میپرسن کجایی هستی ؟ میگن هنوز زن نگرفتم . این ظرب المثل یعنی بیشتر اقایون شرایطشونو با همسرشون تطبیق میدن .خوب شما رفتین خواستگاری ایشون تا حدودی باید شرایط خوانده ایشون رو قبول کنین دیگه . کمتر پدری قبول میکنه دخترش ازش دور باشه معمولا حتی توی یه محل خونه میگیرن . چون تمام دردسرای بعد ازدواج مثلا بارداری و این چیزا با مادرشوو هست و نزدیک باشن خیال شما هم راحت تره . آقایون دیگه بعد ازدواج کم کم باید یاد بگیرن محکم تر باشن روی پای خودشون وایسن خیلی لازم نیست به خانوادشون نزدیک باشن چون مسئولین زندگی با آقایونه .البته میدونم که خیلی از دخترا هم شهر دور ازدواج کردن ولی خیلی اذیت شدن مخصوصا بعد از بچه دار شدن
اره . من واقعا سختمه که تهران باشم . ولی اگه کوتاه نیاد نمیتونم که ولش کنم . مجبور میشم برم ته ...
۲ تا از همکارای همسرم خونشون قمه میان تهران سرکار البته ۱۲ ساعت سره کارن ۲۴ ساعت خونه . یکی هم از شهریار خیلی از مردا محل کارشون دوره . با نامزدتون صحبت کنین ایشاله به نتیجه دلخواه هر دو تون برسین خوشبخت بشین