گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
سلام ملودی جون خوبی؟ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی و کوچولوت رو سالم بغل بگیری😍منو یادت نیس تو یکی از تاپیک هام شرکت کردی و تجربه زایمان طبیعیت رو گفتی.تقریبا یک سال و نیم میگذره اون موقع فقط به فکر سزارین بودم بعدش که حامله شدم یادم اومد خواهرام طبیعی بودن عالییی بود حالشون ولی خواهرم که سزارین بود دوماه خوابید😢منم رفتم طبیعی و فروردین ماه دخترم اومد بغلم.ممنون بابت کمک هات😘😘😘
پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست .... تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂
سلام ملودی جون خوبی؟ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی و کوچولوت رو سالم بغل بگیری😍منو یادت نیس تو یکی ...
سلام عزیزه دلم خوبی😍😍😍😍
چقدر خوشحالم کردی افرین بهت مامان شجاع😍😍😍😍😍
بهترین کارو کردی که شانس طبیعی رو از خودت نگرفتی باریکلا بهت
ایشالا خدا نینیتو برات حفظ کنه عزیزه دلم😘
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزه دلم خوبی😍😍😍😍 چقدر خوشحالم کردی افرین بهت مامان شجاع😍😍😍😍😍 بهترین کارو کردی که ش ...
ممنون شما خوبی؟الان چند هفته ای؟؟؟واقعا طبیعی شجاعت میخاد😂من بعد زایمان بدون ویلچر میخاسم بیام بخش که نذاشتن گفتن سرت گیج میره.تا لحظه اخر هم جیغ نزدم فقط ده دقیقه جیغ زدم اونم رو تخت بودم وگرنه وقتی فول شدم سرپا بودم و جیغ نزدم.وقتیم منتقل شدم بخش چند نفر تو اتاق بودن همشون سزارین بودن فقط من طبیعی بودم طفلیا همینجور دراز کشیده بودن.اونجا بود که فهمیدم هرکی مبگه سزارین خوبه چرت میگه البته فیلمشم دیدم خیلییی وحشتناک بود😨😨😨
پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست .... تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂
ممنون شما خوبی؟الان چند هفته ای؟؟؟واقعا طبیعی شجاعت میخاد😂من بعد زایمان بدون ویلچر میخاسم بیام بخش ...
افرین بهت😍
فداتشم قربونت
من الان داخل ۳۴ هفته ام
طبیعی واقعا بعدش خیلی ادم راحته
خدا حفظش کنه برات ان شاءالله سالم و صالح بیاد بغلت😘
مرسی عزیزه دل😍
عزیزم سلام میشه من رو هم راهنمایی کنید درمورد زایمان طبیعی و انتخاب دکتر؟ من ۸ هفتمه و تا الان ۳ تا ...
چی عزیزم بپرس هرچی میخوای
سلام عزیزم اولش تبریکمیگم بابت زایمان وبغل کردن نی نی تون منم بشدت از طبیعی میترسم اما باز توکلم به ...
باریک الله بهت ان شالله هرچی خیره برات پیش بیاد
اول از همه دنبال دکترم که سمت مرکز یا جنوب یا نهایتا غرب تهران باشه. اگه کار به سزارین کشید زیرمیزی نخاد. متاسفانه ۳ تا دکتر سر همین قضیه زیرمیزی عوض کردم
اول از همه دنبال دکترم که سمت مرکز یا جنوب یا نهایتا غرب تهران باشه. اگه کار به سزارین کشید زیرمیزی ...
من پیش معصومه مشفقی میرفتم
هر دوتا بچمو
عالیه