2777
2789
عنوان

خانومای شمالی میشه بیاید؟

331 بازدید | 32 پست

سلام دوستان کسی میدونه هر 1000 متر زمین چند کیلو برنج میده؟خیلی برام سواله🤔🤔

میشه بگید لطفا

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 

شالیزار دارین ؟ بستگی ب نوع کاشت و نوع برنج داره

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شالیزار دارین ؟ بستگی ب نوع کاشت و نوع برنج داره

آره امسال خریدیم. 2500 متر. اجاره دادیم قراره توش فک کنم طارم بکارن. نمیدونم شایم هاشمی سمت سنگر هست شالیمون. حالا میخوام برنامه ریزی کنم؟ 

فک کنم 10 تاکیسه برنج 10 کیلویی

چقدر کم. ما اجاره دادیم دو سومش واسه برنج کاره یعنی هر هزار متر 40 کیلو😏به ما میرسه

آره امسال خریدیم. 2500 متر. اجاره دادیم قراره توش فک کنم طارم بکارن. نمیدونم شایم هاشمی سمت سنگر هست ...

صد کیلو 

بخاطر اینکه کشت اولتونه

انشالله از سال دوم صد و پنجاه اینا...

بعد بیشتر تا فوقش ۲۵۰

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️
یکی از آشنایانمون 4000 زمین امسال 600 برنج گرفت البته انگار کم محصول داده

یعنی 2500 متر ما 300 میده..... خدا کنه. 

با بدبختی خریدیم😭

صد کیلو  بخاطر اینکه کشت اولتونه انشالله از سال دوم صد و پنجاه اینا... بعد بیشتر تا فوقش ۲۵۰

آخه تا الان کشت می‌شده. از اونی که ازش خریدیم گفت سال بعدم میارم یک سوم بهت میدم. امسال گفت وردار آخه تیر ماه خریدیم. ولی شوهرم گفت خودتون زحمت کشیدید ما نمیخوایم. اونم 20 کیلو همینجوری داد. 

بازم نظرت روهمون هر 1000 متر 100 کیلو هست؟