2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من حدودا کلاس دوم سوم بودم تازه داشتم تو اتاقم تنها میخوابیدم تاریکم نبود چراغ خواب روشن بود بعد حس کردم بختک افتاده روم ولی من اون موقع نمیدونستم بختک اصن چیه...چشامو نیمه باز کردم و دیدم یک نفر رو تختم کنارم نشسته و پاهاشم زیر پتوم بود....جلوی تختم یهکمد آینه دار قدی بود...بعد چشامو بستم دوباره باز کردم دیدم یکی عیننن همون جلو اینه واستاده و داره از تو اینه منو نگاه میکنه...بعد دوباره چشامو بستم باز کردم دیگه نبودن...من قشنگ صورتشونو دیدم چشای درشت و کشیده اصلا شبیه انسان نبودن..هیچ شاخی اینام رو کلشون نبود ولی چهرشون شبیه انسان نبود...من از اون موقع تا دوسال پیش به شدتتت میترسیدم...ازدواج کردم خیلی بهتر شدم...یه داستان دیگه م دارم

💜وقتی زندگیت رو تو سکوت بسازی دشمنا نمیدونن به چی حمله کنن💜
بچه ها من حدودا کلاس دوم سوم بودم تازه داشتم تو اتاقم تنها میخوابیدم تاریکم نبود چراغ خواب روشن بود ...

حالا خوبه گزاشتن ازدواج کنی  

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
تو اینه زیاد نگاه میکنی  لخت گشتن رو دوس داری  مثل مرد تو خواب جنب میشی  خود ارضای ...

اینا علایم طلسمه۰؟؟

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
تو اینه زیاد نگاه میکنی  لخت گشتن رو دوس داری  مثل مرد تو خواب جنب میشی  خود ارضای ...

من همشو دارم وقتی لخت میشم تنها چیزی ک میاد به ذهنم اینه یکی داره  نگام میکنه بااین ک تنهام 

کسایی ک جن عاشق دارن

دقیقا منم همشودارم لعنتی داره بم سخت میگذره

گفتم دوسال پیش چون سال 96 تا 97 بعد عروسیم رفتیم تو یه خونه که اپارتمانی بود...برعکس ظاهرش خیلی سنگین بود برامن..دوسشم داشتم ولی همش یه جوری بودم لعنتی...همش شوهرم شبکار بود اونجا...اول اینکه یه شب که تنها بودم داشتم طبق معمول ظرف میشستم تو آشپزخونه یهو سرمو برگردوندم دیدم یه ادم بی رنگ عین روح سفید رد شد...واضح ندیدم خیلیییییی سریع بود...

چندوقت بعدش باز شب تنها بودم رفتم حموم...اومدم لباسامو پوشیدم خیلی بیخیال و نترس به جان دخترم قسم داشتم از در اتاق میومدم بیرون دقیقا حس کردم از کنار یک نفر رد شدم وقتی این حسو کردم سرجام واستادم و حس کردم داره صورتشو بهم نزدیک میکنه نمیتونستم ببینمش درصورتیکه چسبیده بود بهم....بعدش دیگه از اون خونه رفتیم و الان اینجاییکه هستیم فقط چندبار بختک افتاده روم و اینکه یه بارم شوهرم صبح رفت سرکار تاریک بود...بعد خوابیدم بختک افتاد روم بعد چشامو نیمه باز کردم دیدم عه شوهرم کنار جاکفش واستاده داره سوئیچشو ورمیداره...بعد اومد سمت من من چشامو نیمه باز کردم چون میترسیدم جن باشه نمیخواستم صورتشو ببینم بعد منو نگاه کردو رفت اشپزخونه و بعد درو باز کرد رفت...اینا همه تو خواب بود و شوهرم خیلی وقت قبلترش رفته بود...نمیدونم چیبوده لطفا یکی که بلده داستانامو بخونه بگه اینا کین چین

💜وقتی زندگیت رو تو سکوت بسازی دشمنا نمیدونن به چی حمله کنن💜
قبلش دوبار جداشدم

اوه چه بد