2777
2789
خوب گفتم دیگ ؛ شما ب حد بالایی از عرفان رسیدی ک میتونی بببینی 

ولی ی چیزی بگم من بعد از ی توبه خیلی بزرگ بعد از گذشت چن ماه دیدمشون اولم با گریه ی بچه شروع شد 

بین عشق و نفرت ی خط باریک وجود داره ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میبینی شما؟

من اولین بار سایه سیاه میدیدم اینو وقتی یه خونه توروستامون به عنوان تفریح درست کردیم وقتی درست شد ترسای منم شروع شده  یااینکه میگفتن واییببی کمککک بلند کمکم کن وقتی ازاتاق میومدم توهال هیشکی نبود یایه بارتنها بودم محکم میزدن به درحیاط درصورتی که میدیدم کسی پشت درنیس

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
مطمئنی طلسم کردن

اره هرجا میرم میگن 

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸
شاید مکانی که توش بودید داشته .

ازوقتی اون خونه درست شد من دیگه اون ادم سابق نیستم گرچه با گرفتن دعای قرانی دیگه اذیتم نمیکن اماوقتی میریم انرژی منفی وکاملا حس میکنم وکارمم شده گریه واینکه نمیتونم ازدواج کنم

میشه کمکم کنی

فدای تو بشم تاپیک دعا و فالموبخون و تذر اخرمه کامنتای انتهاییش باز کمک خواستی در خدمتم میتونی درخواست بدی بعدش تلان لالا دارمممم ببخشید

پاسخگویی فقط تاپیک دو تا مانده به آخر