2777
2789
عنوان

هایلایت مو+عکس

2779 بازدید | 22 پست

میخوام موهام اینجوری بشع

با فویل بهتره یا کلاه

کدومش قشنگ تر میشه

ارایشگرم گفت فویل

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با فویل قشنگ تره ب شرطی ک آرایشگرت کارش خووووب باشه

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://ninisite.co/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
معلومه فویل پر خوشگل😍😍

برای عروس قشنگه هایلایت؟

زن عشق زايد و تو برايش نام انتخاب می‌كنی، او درد می‌كشد و تو نگران از اينكه بچه دختر نباشد! او بی خوابی می‌کشد و تو خواب حوريان بهشت می‌بينی، او مادر می‌شود و همه جا می‌پرسند نامِ پدر!
با فویل قشنگ تره ب شرطی ک آرایشگرت کارش خووووب باشه

اره کارش خوبه گفت با فویل برات میزارم خیلی خوب میشع

با فویل ولی با احترام من اصلا خوشم نیومد

خواهش میکنم❤❤

توروخدا نکن شبیه این شکلات زنجفیلیهای مشهدی میشی 

😂😂😂😂😂چشم

اره کارش خوبه گفت با فویل برات میزارم خیلی خوب میشع

موهات چقدره؟ قیمت بهت داده؟

منم خیلی دلم میخود

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://ninisite.co/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
موهات چقدره؟ قیمت بهت داده؟ منم خیلی دلم میخود

تا سوتینم

۷۰۰ و خورده ای