2777
2789

دوستان ظهر زدم ک واسه بارداری اذیت میشم تو فشارم و....

موقع شام سر همین موضوع بحث شد ک هرچی مادرم بگه منم داغ کردم ک من زنتم هنوز سنم کمه‌و...بحث ادامه پیدا کرد ک یهو گفت مادرم راست میگه لابد طوری ک با من همخواب شدی با بقیه شدی الانم یواشکی حتما رابطه داری با... بهش فوش دادم کتکم زد😢😭😭😭😭😭😭

‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›

لعنت ب مادر بیحیاش کنن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😢😔دلم میخواد بمیرم انگ هرزگی زدن بهم

خودشون هرزه ن عزیزم....خودتو ناراحت نکن انشالله بحق این شب عزیز تاوان دل شکسته ت رو بدن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ببخشیدا مردی ک بخاطر ننه اش این جمله رو بگ ی ساعتم نمیتونم باهاش زندگی کنم .

بگو ننه ات نکنه خودش این کاره بوده ک همه رو ب کیش خود میپندارد ..... بگو اگ این کارام میکنم ازننه ات یاد گرفتم تو مرد نیستی . پاشو برو خونه بابات . 

خودشون هرزه ن عزیزم....خودتو ناراحت نکن انشالله بحق این شب عزیز تاوان دل شکسته ت رو بدن

😔انشاالله بخدا هیچوقت حلالشون نمیکنم ن شوهرم ن مادرش

ببخشیدا مردی ک بخاطر ننه اش این جمله رو بگ ی ساعتم نمیتونم باهاش زندگی کنم . بگو ننه ات نکنه خودش ا ...

😔😔تا همون جا زنده به‌گورم کنه

چ بد.یعنی زن گرفته واس بچه

عربه شوهرم بهم تجاوز کرد یجورایی عروسی کردیم بدون اینکه کسی علتش بفهمه الان بعد ازدواج خانوادم فهمیدن ترکن کردن حامی ندارم