2777
2789
عنوان

برای همیشه برم پیش مامان بابام زندگی کنم مریضن؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 24 پست
حق با شماست آرامش خیلی خوبه اما خستگی رسیدگی به دوتا پدرمادر پیر با یک بچه ی کوچیک یکم برام سخته

کاش پرستار بگیرید 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
حق با شماست آرامش خیلی خوبه اما خستگی رسیدگی به دوتا پدرمادر پیر با یک بچه ی کوچیک یکم برام سخته

متوجه هستم دوستم 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین چیزایی که گفتین شوهر بچه زندگی خواهرای طلبکار 😔😔 

من از این میترسم که خدای ناکرده اتفاقی سرشون بیاد خواهرام طلبکار بشن با اینکه زیاد برام اهمیتی نداره اما میترسم ازشون سلب مسئولیت بشه و کلا بندازن گردن من

منم یه زمان تصمیم گرفتم برم به خاطر همین ملاحضات بیخودی نتونستم برم متاسفانه ولی الان پدر و مادرم دی ...

متاسفم عزیزم زندگی همینه دیر یا زود پدرمادرارو از دست میدیم چه بخوایم چه نخوایم...این واقعیت را باید بپذریم

استارتر عزیز 

من کل زندگی مادی م رو برای پدرم دادم 

از رفتن به خارج منصرف شدم ، از خونه ی خوب ، ماشین عالی و خیلی چیزهای دیگه و پولش و برای موضوعی مرتبط با پدرم دادم 

همه غیر از همسرم بنده رو سرزنش کردند 

ولی از عمق وجودم با رضایت کامل این کار و انجام دادم 

خیلی چیزهای دیگه هست که امکان بیانش نیست 

امیدوارم شما هم بهترین تصمیم رو بگیرید 

من از این میترسم که خدای ناکرده اتفاقی سرشون بیاد خواهرام طلبکار بشن با اینکه زیاد برام اهمیتی نداره ...

مطمئن باش همینطوری میشه من نزدیک بودم با اینکه همش اونجا بودم ولی بازم میگفتن نزدیکه باید بره ما دوریم نمیتونیم توقع ها هر روز بیشتر میشد 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
الان راضی هستید و احساس پشیمانی نمیکنید؟؟؟

به هیچ عنوان 

هنوز که هنوزه سرزنشم میکنن

دو سال گذشته 

البته من می بایست زندگی ایده آلی داشته باشم ، البته از نظر خانواده م و از بُعد مادی ولی خودم اینطور ترجیح دادم 

خیلی حسه رهایی میکنم