2777
2789
عنوان

ازتون خواهش میکنم

107 بازدید | 15 پست

برای سلامتی داداشم یه صلوات بفرستید

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد کرونا به خاطر داروهاش کلسیم بدنش صفرشده

خیلی بدن درد داره 

حالش خیلی بده

ان شالله خودتون همیشه سالم باشید

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
حتما عزیزم  امیدوارم خدا به قلبتون آرامش بده  خیلی متاثر شدم از تاپیکتون

ممنونم ان شالله همیشه شادباشی

اللهم صل علی محمد و آل محمد

یک دنیا ممنون

ازهمه دوستانی که دعا کردید متشکرم ان شالله خدا عوضش روبهتون بده

بعد کرونا به خاطر داروهاش کلسیم بدنش صفرشده خیلی بدن درد داره  حالش خیلی بده ان شالله خودتون ...

با دکتر مشورت میکردید از آمپول ویتامین ث‌ استفاده میکردید 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
با دکتر مشورت میکردید از آمپول ویتامین ث‌ استفاده میکردید 

بله داروهاش رو تازه شروع کرده 

بله داروهاش رو تازه شروع کرده 

حتما نتیجه میگیرید 

همسر بنده ۶ تا از این آمپول استفاده کردن

روزی دو تا قرص جوشان

روزی دو تا ویتامین ث جویدنی 

در کنارش آبمیوه های طبیعی که این ویتامین و داشتن

💛🌼💛🌼💛🌼💛🌼💛

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
حتما نتیجه میگیرید  همسر بنده ۶ تا از این آمپول استفاده کردن روزی دو تا قرص جوشان روزی دو تا ...

خیلی ممنون از دلگرمیت

ان شالله غم عزیزات رو نبینی