2777
2789
عنوان

ديگه كامل داره جاي خوابمون جدا ميشه...

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 37 پست

من اوایل ازدواج قهر کردم اومدم تو هال بخوابم شوهرم گفت پتو بالش کجا میبری گفتم هیچ کاری باهات ندارم در اتاق باز کرد گفت زحمت بکش برو بیرون تو راه پله بخواب چون مادرشوهرم طبقه پایین گفت حق پایین رفتنم نداری البته اینجور مودبانه نگفت 😂یک قشقرقی به پاکرد که مادرشوهرمم فهمید دیگه همون اولین آخرین بار بود 🔫😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا جدا میخوابید؟رابطه ندارید😳

رابطه داریم ولی موقع خواب جدا میخوابیم چون اینجوری راحت تریم هر دو

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
صدای خروپف شوهرم رو سال اول اصلا نمی تونستم تحمل کنم بعضی شبا اینقد سرشو تکون می دادم و هر لحظه بیدا ...

🥰🥰🥰🥰🥰

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

من تو این دو سالی ک ازدواج کردم  ی شب قهر کردم جدا خوابیدم 

صب شوهرم بهم گفت حتی اگ قهرم باشیم حق نداری جاتو جدا کنی فهمیدی، 🙄😳

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶
۶ سال ؟؟؟؟؟؟ من یه بار قهر کردم جای خوابم رو جدا کردم الان ۳ ماهه داره همونو میزنه تو سرم 

وااااا،چه ربطی داره اخه،بعضی ها نمیتونن کنار کسی بخوابن،خوابشون نمیبره،ما هم اینجوریم

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
خوب چرا

برای خواب راحت نیستیم در کنار هم

اتاق هامون جداست،اینجوری راحت تر میخوابیم،مشکلی هم نداریم

شاید به خاطر حاملگیتون این مشکل بینتون ایجاد شده،با همسرتون صحبت کنید ببینید حس اون چطوره

اون بنده خدا بخاطر من ناراحته، چون من همش تلاش ميكنم پيشش بخوابم ولي يهو ميبينم ساعت شده ٣ نصفه شب و هنوز خوابم نبرده

ميگه ناراحتم كه تو بدخواب ميشي

من همون اول ازدواج خواهر شوهرمگفت حتی اگه دعوا کردی جا خوابتو جدا نکن منم یادم مونده اصلا جدا نکردم ۸ ساله

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
رابطه داریم ولی موقع خواب جدا میخوابیم چون اینجوری راحت تریم هر دو

ما تشکامون رو میزاریم جفت هم اون سرتشک خودش منم سرتشک خودم پتوهامونم جداهه.منظور توهم همینه؟

خدایا شکرت بخاطر پسر گلم...و همسر خوبم...همیشه دوست دارم بانظراتم بقیه رو خوشحال کنم و واقعا کمک کنم.امیدوارم بتونم اینکارو براتون بکنم