2777
2789

بچه ها برای عقد محضری بدون جشن 

باید خونواده داماد عکاس وفیلمبردار ببرن؟ 

یا چجوریه؟ 

(فقط قرار خطبه خونده بشه وچند نفر فقط هستن وجشن ندارن) 

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁

ما خودمون بردیم

خانواده داماد به روی خودشون نیاوردن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برادر شوهر من اینمدلی عقد گرفتن اتلیه رو رفتن 

فیلمبردار هم‌خاله همسرم دوربین خوب داشت اورده بود

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

ما برا عقد خونه هم عکاس نیوردن  خودمون عکس گرفتیم شماهم خودتون بگیرین الان که ماشاالله عکس گوشیا خیلی قشنگ تر می شه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

برادر شوهر من اینمدلی عقد گرفتن اتلیه رو رفتن  فیلمبردار هم‌خاله همسرم دوربین خوب داشت اورده ب ...

ممنون عزیز

برادر شوهر من اینمدلی عقد گرفتن اتلیه رو رفتن  فیلمبردار هم‌خاله همسرم دوربین خوب داشت اورده ب ...

ما هم همین کار رو کردیم، البته فیلمبردار اوردیم، به دوربین بقیه اکتفا نکردم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بستگی داره بعَََضی از قبل ارایشگاه اتلیه و سالن واسه شام رزو میکنن..

ولی ببشتر چون یه عقد ساده محضر خودشون عکس میگیرن بعدن ببری اتلیه برات درست میکنن چون دیگه مراسم‌عروسی حالت فرمالیته میگیرن اونجا یه عقد سوری دیگه انجام میدن 

بهتر با همسرت صحبت کنی ببینی برنامه شون چیه

بستگی داره بعَََضی از قبل ارایشگاه اتلیه و سالن واسه شام رزو میکنن.. ولی ببشتر چون یه عقد ساده محضر ...

ممنون گلم لطف کردین 🌷❤️