gisoo20 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 2302 عنوان بچه ها بیاید حالم بده،فال گرفتم😔😣 340 بازدید | 43 پست تا حالا پیش چندتا فالگیر فال گرفتم ۲ تاش رایگان بود ۲ تاش پولی۳تاشون حرفاشون یکی بود،ولی این یکی گفت عشقت داره بهت خیانت میکنه😔خیلی حالم بده اعصابم خورد شد😔 منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی هست 1399/08/03 | 21:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gisoo20 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 2302 کسی نیست😔 منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی هست
mahana1321 عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 2367 کسی نیست😔 به جای این کار یه چند روز تاکسی میگرفتی تعقیبش میکردی بهتر به جواب میرسیدی
gisoo20 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 2302 @mahkombsokot @نفس_جون 😔😔😔 بیاید کمکم منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی هست
gisoo20 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 2302 به جای این کار یه چند روز تاکسی میگرفتی تعقیبش میکردی بهتر به جواب میرسیدی تو یه شهر نیستیم 😔😣 منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی هست
مامانــjananــshahan عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 3432 نرو سمت این چیزااا برای سلامتی خواهرم صلوات میفرستی؟اللهم اشف کل مریض
gisoo20 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 2302 نرو سمت این چیزااا ینی دروغه؟ منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی هست
fereshte1717 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 20539 من دوبار فال گرفتم تفننی ی چیزایی گف ک اصلا اتفاق نیفتاد ولش کن این نشد یکی بهنر برای تو عاشق تر برای تو این بره بهترش میاد😇🌸
gisoo20 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 2302 من دوبار فال گرفتم تفننی ی چیزایی گف ک اصلا اتفاق نیفتاد ولش کن این نشد یکی بهنر برای تو عاشق تر برا ... ینی ممکنه فاله اشتباه باشه؟؟؟ منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی هست
gisoo20 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 2302 شاید اصلا حرفش باورم نمیشهاخه چیزی ندیدم ازش منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی هست
gisoo20 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 2302 @mmmmarmolak @آینوربانو @هساره بچه ها بیاید منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی هست
gisoo20 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 2302 @mmmmarmolak @آینوربانو @هساره بچه ها بیاید @mmmmarmolak منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی هست
fereshte1717 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 20539 اصلا حرفش باورم نمیشه اخه چیزی ندیدم ازش هیچ چیز تو این دنیا غیرممکن نیس گلم من ب شخصه ب هیچ کسسسسس اعتماد ندارم
آینوربانو عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 3099 @mmmmarmolak @آینوربانو @هساره بچه ها بیاید سلام عزیزم من سلطان فال گرفتن هستم انقد که فال میگیرم😑 بنظرم تقریباادرسته فال اماهرفالگیری حرفاش درست درنمیاد فالگیربایدحرفه ای باشه به حرف هرفالگیری ناراحت نشوو من تاعید1400به بزرگترین آرزوم رسیدم🍃🍀🌹😍هرکی امضامودیدآمین بگه لطفاا❤💕