2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مربوط به سلول یا دی ان ای جنین تو خونه مادر اگر زیر این عددی که گفتم باشه تست فاقد اعتباره

ببينيد من اصلا اصطلاحات پزشكي رو متوجه نميشم الان خيلي  ناراحتم بعد از ي ماه از ازمايشگاه زنگ زدن كه دوباره تكرار كنم ازمايش رو شما ميدونيد مشكل چيه؟؟

ببينيد من اصلا اصطلاحات پزشكي رو متوجه نميشم الان خيلي  ناراحتم بعد از ي ماه از ازمايشگاه زنگ ز ...

نه گلم ناراحت نباش اصلا چیزی نیست دوباره تکرار میکنی میگم هیچ مشکلی نیست فقط چون سلول های جنین تو خون شما کم دوباره تکرار میکنی تا جواب آزمایش درست دربیاد الان یعنی جواب آزمایشت اشتباه 

خدا در❤من است...در انتظار بهااررر...🌱🌷🌱
چرا الان بعد از يك ماه زنگ زدن گفتن.. مربوط به چيه؟؟جنين مشكل داره خدايي نكرده

نه خدا نکنه اصلا مشکل جنین نیست این و تکرار میکنی تا به لطف و توکل به خدا  جوابش بیاد 

خدا در❤من است...در انتظار بهااررر...🌱🌷🌱