2777
2789

سلام ....بچه ها ما چند ماهی تونستیم با کلی قرض و وام یه خونه ۵۰ متری تنگ و تاریک بدون پنجره بگیرم بازم خداراشکر ولی حسابی جیبمون خالیه از اونجایی که هزینه دعوا دکترم زیاد و منم نمیتونم پیگیر بارداری بشم با این وضعیت میترسم افسردگی بگیرم میشه کار خانگی که درآمدشم خوب باشه معرفی کنین؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رب درست کن سبزی پاک کن خردکن باهمسایه هادوست بشوازشون سفارش بگیر پاکت پول درست کن  

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 

لباس بفروش لوازم ارایش یک کانال بزن و با کانالایی ک قیمت مناسب دارن هماهنگ کن کاراشونو واسه فروش بزار کانالات وقتی کسی سفارش داد پولو بگیر و سفارش بده به کانال اصلی اونا واسشون میفرستن 

یه سوال خونتون ک پنجره نداره بوی نم یا بوی غذا داخل خونه نمیمونه؟

لباس بفروش لوازم ارایش یک کانال بزن و با کانالایی ک قیمت مناسب دارن هماهنگ کن کاراشونو واسه فروش بزا ...

چرا اتفاقا تازگی بو نم میده ولی هروقت زیاد میشه درا باز میکنم اسفند دود میکنم بهتر میشه😟

[QUOTE=161112942]چه جوری؟؟؟[/QUOT

ثبت نام می کنید دو جلسه اموزشی داره به دلیل کرونا در اینستاگرام برگزار میشه بعد از کلاس در ازمون بیمه مرکزی شرکت میکنید قبولی ش اسونه بعد از قبولی واسه خودتون نماینده بیمه میشید . میتونید کانال و پیج بزنید بفروشید .بیمه ما ( بیمه دولتی بانک ملت ) بعد از مدتی میتونید درشعب بانک ملت باجه بیمه بگیرید خودتون یا کارمندتون اونجا بیمه بفروشید

چرا اتفاقا تازگی بو نم میده ولی هروقت زیاد میشه درا باز میکنم اسفند دود میکنم بهتر میشه😟

ما هم خونه خریدیم طبقه همکفت نورگیر داشت ک به خاطر مسائلی مجبور به بستن نورکیر شدیم یک پنجره کوچیکم داشت ک اونم موقع تعمیرات همسرم برداشت گفت بیخودیه کارایی نداره الان اسباب کشی دارم میترسم بعدا بوی نم و اینا بگیره