2777
2789
عنوان

ساک بیمارستان نی نی

116 بازدید | 17 پست

تو ساک نی نی برا بیمارستان چیا لازمه بزارمم؟ بارداری اولمه سنمم کمه نمیدونم چی ب چیه..لطفا راهنمایی کنین ..چیا بخرم براش لباسو وسایل لازم و... 

کاش همونی بودی ک رویا ساختم   

واسه خودت لباس زیر .مای بیبی واسه نینی.یه دونه زیر پیراهن با یه دونه شورت یه دونه سرهم.دستکش که تو لباس یت بیمارستانی هست .دور پیچ.پتو.کلاه هم نخی هم ضخیم.یه دست هم لباس بیرون واسه نینیت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شارژر

خرما و تنقلات

نواربهداشتی بزرگ

پوشک بچه

دو دست لباس بچه کلاه و جوراب

پتو دور پیچ بچه

یه دست لباس برای خودت

دستمال کاغذی

کاور توالت فرنگی

قاشق و چنگال و لیوان

اگه بیمارستان ساک نمیده دمپایی هم ببر

چندین عدد شورت یکبار مصرف

ساک حمل یا قنداق فرنگی یا کریر

شیشه شیر

پوشک برای بچه وخودت .لباس زیر برا خودت.دستمال مرطوب .سه دست لباس  .یه دست لباس قشنگ برا وقتی میبریش خونه .کلاه .حوله. پتو دور پیچ .لباس گرم .برای خودت کمپوت هلو وآب میوه ببر .وقتی میخواهی به بچه شیر بدی دستت رو ضد عفونی کن .شیر دوش هم ببر .یهو به دردت بخوره.یه چندتا کهنه هم ببر .مبارکت باشه 

پوشک برای بچه وخودت .لباس زیر برا خودت.دستمال مرطوب .سه دست لباس  .یه دست لباس قشنگ برا وقتی می ...

ممنونم گلم حالا بگین وسایلی ک لازمه نی نیه چیا بخرم تا چهل روز اول اخه میگن بعد اون نینی رشد میکنه

عزیزم بشین همه اینهایی که دوستان گفتند رو بنویس ودونه دونه برار تو کیفت یه سرچ هم تو گوگل بزن.فقط قب ...

بیمارستان نهایتا یه دمپایی بدن    چشم 

ممنونم گلم حالا بگین وسایلی ک لازمه نی نیه چیا بخرم تا چهل روز اول اخه میگن بعد اون نینی رشد میکنه

من یک دست ۱ گرفتم بقیه دو وبیشتر سه .وقتی بری مغازه سیسمونی فروشی خودشون لیست دارند .بازهم از بقیه دوستان بپرس .من بچه اولم سیسمونی داشتم بچه دوم خسیس بازی در اوردم سه ماه به سه ماه اونم اگر نیاز بود لباس میخریدم