2777
2789
عنوان

بچه ها این لباس برای عروسی داداشم خیلی ساده س؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5239 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعععله همینطوره متاسفانه نمیدونم مردم کی میخوان  متوجه بشن، همسایه ما رفته خاستگاری پسرش داداش ...

خدا یه عقلی به اونا بده یه پولی به ما😑😑

ما دل هرکیو شکستیم فردا‌ش دهنمون سرویس شد و فهمیدیم زمین گرده...😔ولی هرکی دل مارو شکست فرداش خوشبخت ترین آدم شد و فهمیدیم زمین پاره خطیست که در ما فرو می رود🥺😢/کاش یوزارسیف میومد عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟😢دنبه هایم کو؟😢         
صلوات فرستادم

برات پنج تا فرستادم❤

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔

یعنی واقعا شعور ندارین

هشت ماه پامو بیرون نذاشتم 

بچم رنگ بیرون ندیده 

گفتم خدا روشکر هر کی بگیره من یکی نمیگیرم 

حالا پدر شوهرم و مادر شوهرم از همسایهشون گرفتن 

دائم شوهرم پیششونه میگن کرونا ندارن سرما خوردن

اش نخورده و دهن سوخته شدم

خدا نشناسا گناه ماها چیه 

گناه بچه نه ماهم چیه

گناه بچه سه سالم چیه 

بگیرید تو خونه خواتون بتمرگین حداقل مریض میشین از اینو اون نخواین که بیاین کمککتون کنن

ادعا دارین شب و روز خواب ندارم هر لحظه به مرگ فک میکنم

فشار خون دارم وقلبم ضعیفهبفهمید بفهمید ملت بیشعور

شوهرمم گفت بده هاااا مهمون ۱۰۰ نفر بیشتر نیست 

چیزی برای گفتن ندارم. دختر عموی ماماست خیلی هم وضعش خوبه عروسی نگرفت رفت سر زندگیش.

خیلی ها این مدلی کردن. داداش من نمیخواست بگیره خانمش مجبور کرد که عروسی میخوام تازه جهازم هنوز نگرفته. تیر ماه عروسی گرفت خالم کرونا گرفت

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
خوشم میاد بعضی ازاین هایی ک کرونا کرونا میکنند اگرعروسی فامیل درجه 1 دعوت بشن اولین نفرهستن ک در صدر ...

خیلی هم خوشت نیاد جونم

من اگر بخوام زندگی خودم رو برات بگم

مادر بزرگ همسرم ماه قبل فوت کرد ما زنگ زدیم تلفنی تسلیت گفتیم و برای هیچ کدوم از مراسم هاش نرفتیم

کلی هزینه میکنم و چکاب های دخترم رو تلفنی با دکترش چک میکنم که نخوام مطب ببرمش

تمام خریدام حتی سیب زمینی و پیاز رو اینترنتی میخرم وپیک وقتی میاد حتی در رو روش باز نمیکنم میگم بذاره روی جا کفشی و بره وقتی رفت برمیدارم

بچم یادش رفته پارک و خانه بازی چه شکلی بود 

خودم دلم پوسیده همش توی خونم 

از بس دستام رو شستم سه شنبه وقت متخصص پوست دارم

و.........

اونوقت آخرش هم قربانی نفهمی یک عده انسان کم سواد و پایین میشم که به کرونا و ماسک اعتقادی ندارن

.Pain🔥you made me a believer

تصمیم با استارتر نیس عزیزم عروسی خودش که نیست

منم منظورم این تاپیک نیست کلی میگم....خیلیا میگن میخواییم بریم فلان جا . کاربراهم میگن کرونا هست که حقیقته..خب الان بیماری هست به غیر خودمون باید به فکر دیگرانم باشیم....