پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭
اخه انگار سیبلهام تیز در میان🤣راهکار دیگه ای ندارین؟
پدرم سایه ی سر بود و مرا نور امید😭 پدرم رروشنی محفل ما چون خورشید😭 پدرم خنده به لب بود و همه فهمیدند😭 بعد او خنده به لبهای من و ما خشکید😭😭😭 بابایی بابای مهربونم دلتنگتم😭
نه اتفاقا خیلی خوبه این درست نیست ک موهارو ضخیم کنه ، چون مورو از سطح پوست میبره و ازونجا درمیاد حس میکنی زبر میشه ولی درواقع من هروقت وکس کردم یا بند انداختم صورتم با جوش یکسان شده فقط ژیلت یا بعضی وقتا کرم موبر دوای دردمه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه دستگاه کوچولوعه برای اصلاح صورت خانما مث رژ لب تقریبا عکس نمیتونم بفرسم نمیدونم از سایته یا چی ولی خیلی ب درد بخوره قیمتش ام صد و خورده ایه زیاد بالام نی