2777
2789
عنوان

بسته شدن بخت ؟؟؟؟

207 بازدید | 15 پست

تجربه خودتونو بگید من اعتقادی به این چیزا نداشتم ولی دلم امروز با خوندن مطلب لرزید. حس میکنم بسته شده بختم. نمیدونم چیکار کنم😭😭راسش میترسم خیلی

چند سالته

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالته؟

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.

کاش بخته منم بسته بودن

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

منم طلسم داشتم ولی از نظر روحی داغون بودم والا خواستگار زیاد داشتم که خودم رد کردم 

شما تا ۴۰ روز پشت سرم هم سوره یس و جن رو بخون و نماز هاتم بخون 

باید اعتراف کنم از تمام اشک ها و شکایت همین که مادرم میخندد من خوشبختم💚😊
خدایی فک کنم واسه منم بسته شده😅 هرکی میاد طرفم ففقط دنبال یه چیزه! 

پسرا کلا همینن مشکل از تو نیست

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
اره. دقیقا😐

الان ازدواج سخت شده فقط مشکل شما نیست

طلسم داشتن خودشو بروز میده وسایلات تو خونه گم میشه سر و صدا و .... بالاخره مشخص میشه رو روحیت تاثیر میزاره حالت بهم ریخته میشه بدنت سر میشه و..... اینا علائمشه ولی حتما اون سوره هایی که گفتم تا ۴۰ روز پشت سر هم بخون با معنیش

باید اعتراف کنم از تمام اشک ها و شکایت همین که مادرم میخندد من خوشبختم💚😊
چی باعث شد همچین فکری بکنی؟

طلسم و جادو توی قرانم گفته وجود داره. پس میدونم تو قرن بیست بیست هستم.

ولی دقیقا قضیه خواستگارام یه شکله دقیقا... خونمون اشوب میشه و یه جوری دقیقا تکراریه بخدا اعتقاد نداشتم ولی دارم الان😕