2777
2789
عنوان

بنظرتون ی نامه براشون بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 34 پست
بچت چند سالشه گوشش رو بپوشون تو سالن نخوابه جایی بخوابه که بالا سرش بدو بدو نکنن  فکر نکنم فای ...

۷ماهشه خیلی بدخابه واقعا خسته شدم معلومه از رو تخت و مبل میپرن پایین 

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   
ی روز مثلا ی کم شیرینی ببر دم در خونه شون یا مثلا مثلا نذری ببر دوستانه حرف بزن

چی بگم من زیاد همسایه هارو نمیبینم خیلی بی سرو صدام از خونه بیرون نمیام

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین تو فقط اجازه داری ساعتهایی که به عنوان ساعت خاموشی آپارتمان توی قوانین حکم شده تذکر بدی بقیه سا ...

منم دوقلوهام خیلی میدوعن واقعا نمیتونم کنترل کنم البته نمیزارم سرظهر و اخرشب بدوعن .اما بقیه تایم ها نمیتونم 

والا ما به همسایه بالایی گفتیم پسرت کمتر بدوئه، گفت شما خودتونو به دکتر اعصاب نشون بدید 😐😐

منم میترسم همینو بگه منم ک بی اعصاب و کم خاب😂😂😂😂😂

بی فرهنگه مگه؟ همسرت به شوهرش بگه محترمانه.

اره یجورین بیرون ک ببینیشون حتی سلام و علیک هم نمیکنن فقط زل میزنن و رد میشن

اخه صدای های پریدن بچه هاش بوم بوم میکنه بچم بیدار میشه مثل همین الان من خودم مشکلی ندارم نوزادم بدخ ...

خب شما تذکرم بدی حق با اوشون هست نه شما

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
فکر کردم خودم تاپیک زدم دقیقاااا عین منی

واقعا خستم الان ده بار اومدم خابوندم باز بیدار شده

یادداشت بزار ببین نتیجه میگیری

امروز احتمالا بزارم

ایجاد سروصدای نامتعارف و غیر معمول از ساعت یک تا چهار بعد از ظهر و از ساعت یازده شب تا نه صبح فردا ممنوع است. صدای رادیو و تلویزیون و موسیقی نیز در این ساعات فقط باید در قسمت اختصاصی شنیده شود.

۲- انجام هرگونه فعالیت ساختمانی که ایجاد صدا می‌کند باید با هماهنگی مدیر ساختمان و بین ساعت ۸. ۳۰ تا ۱۳. ۳۰ دقیقه و ۱۵. ۳۰ تا ۱۸. ۳۰ روزهای غیر تعطیل باشد.

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
منم میترسم همینو بگه منم ک بی اعصاب و کم خاب😂😂😂😂😂

😁😁 حالا به هر حال یه بارو تذکر بدین، شاید همسایه شما آدم حسابی باشه انشاءالله ☺️

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اخه صدای های پریدن بچه هاش بوم بوم میکنه بچم بیدار میشه مثل همین الان من خودم مشکلی ندارم نوزادم بدخ ...

ببین طبقه پایینیه ما به شوهرم یه بار پیام داد که بچه هات تا قبل از ساعت ۱۱هرجی سروصدا کنن فدای سرشون اما ما ۱۱شب به بعد خوابیم .خیلی محترمانه تر نوشته بودا.

شماهم محترمانه میتونید زنگ بزنید یا پیام بدید ما مشکلی نداریم اما نوزادمون بدخوابه 

خب شما تذکرم بدی حق با اوشون هست نه شما

عزیزم چ حقی این همسایه ازاریه‌مگه اپارتمان جای بدو بدو 

منم زله شدم همسایه هامون ۳تاشون با هم هستن عین ظهر بچشو میاره لابی اونم جییییغ میزنه منم دانشجو ام کلاس دارم بخدا عصبی میشم ولی میترسم بگم کینه بگیرن

😁😁 حالا به هر حال یه بارو تذکر بدین، شاید همسایه شما آدم حسابی باشه انشاءالله ☺️

خخخخخ خداکنه