2777
2789
عنوان

بنظرتون ی نامه براشون بزارم

170 بازدید | 34 پست

همسایه طبقه بالاییمون بچه هاش همش بپر بپر میکنن ۱ساله اینجام مسئله ایی نداشتم تاالانکه ی بچه بدخاب دارم تق هم بشه از خاب میپره من میخابونم بچه های این عین اسب بدو بدو میکنن بیدار میشه حوصله دم در رفتن و بحث هم ندارم یه نامه براشون بنویسم ک رعایت کنین

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامه چیه برو قشنگ حرف بزن

اخه میترسم بحث کنه حوصله ندارم 

وخدایی ک بشدت کافیست‌‌.....             ‌‌‌‌                      حوصله بحث و دعوا ندارم مخالف هستی جواب نده ممنونم                                                   

ببین تو فقط اجازه داری ساعتهایی که به عنوان ساعت خاموشی آپارتمان توی قوانین حکم شده تذکر بدی بقیه ساعت اصلا نمیتونی چیزی بگی اسی جون

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

بچت چند سالشه گوشش رو بپوشون تو سالن نخوابه جایی بخوابه که بالا سرش بدو بدو نکنن 

فکر نکنم فایده داشته باشه من گفتم یادداشت گذاشتم بی فایده بود بچه ها حرف پدر مادر یادشون میره

با نامه بد میشه ، مودبانه برو دم درشون بگو بچه ام حساسه لطفا رعایت کنید 

میترسم بحث بشه

والا ما به همسایه بالایی گفتیم پسرت کمتر بدوئه، گفت شما خودتونو به دکتر اعصاب نشون بدید 😐😐

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بهترین بری رودرروباهاشون صحبت کنی بالاخره بایدمنطق حالیشون بشه

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش

ب مدیر ساختمون بگو

که بهشون بگه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

ببین تو فقط اجازه داری ساعتهایی که به عنوان ساعت خاموشی آپارتمان توی قوانین حکم شده تذکر بدی بقیه سا ...

اخه صدای های پریدن بچه هاش بوم بوم میکنه بچم بیدار میشه مثل همین الان من خودم مشکلی ندارم نوزادم بدخابه