2777
2789

سلام دوستان

شوهرم از هفته پیش بدن درد داشت که تست داد و مثبت شد بعد از یکی دو روز من هم همون علائم رو داشتم ولی دکتر نرفتم

فقط دمنوش می خورم و سوپ بنظرتون من برم دکتر بهم دارو میده با توجه به اینکه بچه شیر میدم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیا کرونا گرفتن و خوب شدن؟ من داروی امام رضا (ع) هم گرفتم نمیدونم برای شیردهی ضرر نداره و چطوری بای ...

از یه طب سنتی بپرس حتما

تاپیک  توصیه های غذایی در دوران کرونا رو هم بخون

نور خواهی مستعد نور شو.... 
خیلی اوضاعت بده،؟ اگه میتونی تحمل کنی دارو نخور

نه اوضاعم در حد سرماخوردگیه و یه کم بدن درد ولی امروز چند تا سرفه کردم ترسیدم. آخه دختر خاله ام تا ۹ روز از ترس نرفتن بیمارستان که کرونا نگیرن نمی دونست گرفته بعد اکسیژن خونش پایین اومد و بستری شد و آمپول رمدسویر؟ یا نمیدونم چی زد ۸ میلیون  فعلا مرخص شده ولی هنوز حالش بد میشه ولی تنفس خوب شد.

نه اوضاعم در حد سرماخوردگیه و یه کم بدن درد ولی امروز چند تا سرفه کردم ترسیدم. آخه دختر خاله ام تا ۹ ...

منم گرفتم

میگن تا روز ۷ اگر بهتر نشدی و رو ب بدتری رفتی حتما باید دارو بخوری

و خدایی که در این نزدیکی است
منم گرفتم میگن تا روز ۷ اگر بهتر نشدی و رو ب بدتری رفتی حتما باید دارو بخوری

من بهترم به نظر خودم بدن درد و کلیه دردم تقریبا خوب شده و حدودا یه هفته است . فقط گاهی سرم گیج میره

تقویت کن بچتون چندماهشه؟ چطوره؟

قربونت.

دخترم ۷ ماهه است خوبه یه روز تب کرد و شب بیقراری میکرد ولی بعدش خوب شد حالا نمیدونم دندونش بود یا کرونا. استامینوفن فقط بهش دادم. یه پسر ۶ ساله هم دارم اونم ۲ روز بیحال بود ولی الان خوبه.

۲ماهه نه کامل ریزش مو بویایی چشایی اینا مشکل دارم هنوز

انشالله که زودتر حالت  کاملاخوب بشه.

من کلی رعایت کردم ۸ ماهه تو خونه ام ولی بالاخره گرفتم باز هم خدا رو شکر میکنم که شدید نیست و میتونم خودم کارهامو انجام بدم و به بچه ام شیر بدم.