2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو داروخانه قطره و پماد میده زود خوب میشه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
هیچوقت با آرایش نمیخوابم

گل مژه اصولا از خوابيدن با آرايش و لوازم آرايش ضدآب يا لوازم آرايش نامرغوب يا با گريه خوابيدن ايجاد ميشه

ازين چند حالت خارج نيست

دست آلوده بهش نزن 

چند روز آرايش نكن

جلوى آفتاب بشين و با چاى ولرم و تازه دم كشيده بشور

انشااله زودتر خوب ميشه

✨ Fear the one who does not fear God✨
رفتم یدونه پماد تتروساکلین داد

قطره نداد!؟ چه عجیب

البته همون پماد خیلی خوبه که چرک نکنه اما برای فروکش کردنش باید یا پماد بزنی یا دائم با کمپرس گرم و چای بشوری

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
گل مژه اصولا از خوابيدن با آرايش و لوازم آرايش ضدآب يا لوازم آرايش نامرغوب يا با گريه خوابيدن ا ...

با گریه خوابیدم از اونه بعنی؟؟

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس
قطره نداد!؟ چه عجیب البته همون پماد خیلی خوبه که چرک نکنه اما برای فروکش کردنش باید یا پماد بزنی یا ...

قطره استریل چشمی خودم داشتم میریزم

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس