2821
2789
عنوان

با پولم چی بخرم

362 بازدید | 13 پست

سلام.من ۴ تومن پس انداز کردم

هم دلم طلا میخاد.مثلا یه انگشتر

هم سینما خانواده

دو دلم کدوما رو بخرم؟

بنطرتون چکار کنم

خدایا بابت همه چیز شکرت.هوامو داشته باش

الان ب ۴ تومن هیچی نمیدن 😂😂😂 میتونی از سر کوچه کمی پیاز و سیب زمینی بخری 

طلا انقدر گرون شده ها میگن آمده پایین کمی دیگه نمیدونم ببین اگه ی انگشتر بکنه بخر 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان ب ۴ تومن هیچی نمیدن 😂😂😂 میتونی از سر کوچه کمی پیاز و سیب زمینی بخری  طلا انقدر گرون شد ...

اره یه انگشتر ۳ گرمی میتونم بخرم

ولی سینما خانواده هم میخام😂😂😂

خدایا بابت همه چیز شکرت.هوامو داشته باش

عزیزم طلا بخر ببین چی میکنه ۴ تومن من ی انگشتر پرسیدم خیلی نازک بود و خیلی هم وزنش کم بود گفت ۵ میلیون ب نظرم کمی ب صرفه نیس خوب آدم دلش نمیاد واقعا 

اره یه انگشتر ۳ گرمی میتونم بخرم ولی سینما خانواده هم میخام😂😂😂

اره منم یکی خریده بودم از دلم نیومد دادم ب خودش بابا ارزشش نداشت بخدا خیلی کم وزن بود آدم دلش نمیاد طلا فروشی ها ام خیلی برا خودشون ورمیدارن 

طلا بگیر

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
اره منم یکی خریده بودم از دلم نیومد دادم ب خودش بابا ارزشش نداشت بخدا خیلی کم وزن بود آدم دلش نمیاد ...

من یه دونه بدون اجرت خریدم دو گرمی خلی خوبه دو هشتصد اومنوقع گرمی یکو چهارصدو خورده ای بود

بدون اجرت بخرین میصرفه

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
من یه دونه بدون اجرت خریدم دو گرمی خلی خوبه دو هشتصد اومنوقع گرمی یکو چهارصدو خورده ای بود بدون اجر ...

من از طلا فروشی ک من و میشناسم میخرم ۳ بار ازش طلا خریدم آمدم حساب کردم دیدم ازم ۴ میلیون اضافه گرفته یا ۳ میلیون دیگه قسم خوردم از اون بیشعور طلا نخرم 

من از طلا فروشی ک من و میشناسم میخرم ۳ بار ازش طلا خریدم آمدم حساب کردم دیدم ازم ۴ میلیون اضافه گرفت ...

اره طلا فروشا خیلی زرنگن همیشه خودت باید اونجا تیز باشی

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
اره طلا فروشا خیلی زرنگن همیشه خودت باید اونجا تیز باشی

اره منم مثل خنگ ها همیشه تو خونه حساب کتاب میکنم