2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن کودک در پاییز خوبه یا نه هوا سرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2727 بازدید | 25 پست
چه ربطی داره .مگه توالت تو خونت نیست؟اگه حیاط داره و تو حیاط آره مهمه. اما زندگی آپارتمانی و تعادل د ...

نمی‌دونم چون خودم سرمایی هست تند تند سرما میخورم احساس سرما فک میکنم پسرمم سردش میشه یدف هی بره دسشویی اب بازی

.......خدایا شکرت ....
نه عزیزم اگه بلده بگیر ولی با اب گرم بشورش و سریع خشکش کنی هیچی نمیشه

ممنون ببینم چی میشه نصف روز شروع کردم با ترفند فقط باید ببرم دسشویی که اب بازی کنه اونجا  بعد جیش کنه 

.......خدایا شکرت ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب خوش بحالت چند وقتشه میشه روشتون رو بگین

نزدیک ۲۱ ماهشه دیگه من دخترم از همون کوجیکی شبا جیش نمیکرد پوشکش خشک خشک بود ولیتا پا میشد پوشکش لبریز میشد ولسه پوشک کرفتنم اصلا واسه جیش اذیتم نکرد تو دوروز یاد گرفت به هیچ عنوان خودشو خیس نمیکنه به زور نگه میداره میاد پیشم هنوز نمیگه جیش ولی دستشو میذاره وسط پاش میفهمم جیش داره،ولی واسه پیپی دوسه روز اول خوب بود میرفت دسشویی بعد یه ملخ دید از اون ترسید ازاون روز به بعد از پیپیش میترسید دیگه تو شرتش پیپی میکرد،تا سه دوز پیش شوهرم بردش دسشویی شیلنگو داد دست خودش پیپیشو شست ازاون موقع ترسشم ریخت خدارو شکر بازم میره دسشویی،شباهم جیش داشته باشه نق میزنه پا میشم جیش میگیرم میخوابه

باید تا وقتی یاد میگیره تند تند ببری جیش بگیری بعد حواست باشه وقتی پیپی داره چیکار نیکنه همون موقع ببرش دسشوویی،دختر من وقتی پیپی داره نباید باهاش حرف بزنی میره میشینه یه جا ساکت میمونه همون موقع نیفهمن پیپی داره

چه ربطی داره .مگه توالت تو خونت نیست؟اگه حیاط داره و تو حیاط آره مهمه. اما زندگی آپارتمانی و تعادل د ...

شما روانشناسی خوندیم من یه سوال بپرسم من دو ماهه از شیر گرفتم بنظرتون اشکال نداره پروسه از پوشک گرفتن رو شروع کنم یا خوب نیست

یکی دیگه شما بازی درمان خوب سراغ دارین که انلاین بهم بازیها رو بگه برای تقویت هوش و اموزش بازی اینا 

.......خدایا شکرت ....
باید تا وقتی یاد میگیره تند تند ببری جیش بگیری بعد حواست باشه وقتی پیپی داره چیکار نیکنه همون موقع ب ...

پسر منم می‌ره بجا ولی سریع انجام میده تا من بفهمم کار تموم شده بعدش میگه بی بی امروز یبار گفت پی پی رفتم ولی کارشون نکرد فقطببخشید  یه باد خالی کرد 

از صب تا حالا فقط چهار بار پی پی کرده میانگین یک ساعت یک ساعت شده خیلی استرس دارم بنظرم خیلی سخته 

.......خدایا شکرت ....
نزدیک ۲۱ ماهشه دیگه من دخترم از همون کوجیکی شبا جیش نمیکرد پوشکش خشک خشک بود ولیتا پا میشد پوشکش لبر ...

چه خوب پسر من 22ماهشه بدیش اینه می‌ره اونجا فقط اب بازی بعد بزور میاد بیرون بعدش بلعید بهانه بیارم تا بیاد توی دسشویی 

منم یبار امتحان کردم تابستون سه روز خودم خسته شدم می اومد بیرون جیش میکرد نمی‌دونم چرا اونموقع بیشتر جیش میکرد الان جیشش کمه شبا هم خشکه بیشتر اوقات تابستونی شبا باز بود یبار توی مهر جیش کرد شب ترسیدم سرمابخوره دیگه بازش نذاشتم

.......خدایا شکرت ....
شما روانشناسی خوندیم من یه سوال بپرسم من دو ماهه از شیر گرفتم بنظرتون اشکال نداره پروسه از پوشک گرفت ...

عزیزم من روانشناس نیستم ینی حیطه شغلیم مدرس زبانم اما ۶ سال روانشناسی خوندم تو زندگی زناشویی و تربیت کودکم و محیط شغلی و دانشجوهام موثر بوده. اما خوب بازی درنان نمیشناسم. من دخترم ۱۷ ماهی آمادگی داشت ازپوشک گرفتم علتش این بود مادر شوهرم از یه یالگی روزی چند بار سرپاش میکرد و میبرد دست شویی اب بازی. اما یه کودک ممکنه ۳ سالگی ازپوشک گرفته شه.. توالت رفتن نیازمند اول صبر و حوصله مادره. ینی اصلا نباید دعواش کنی یا داد بزنی. چون ممکنه ۳ ماه طول بکشه. دوم اینکه اولش تفریحی باهاش کار کن پوشک و در نیار. رو ساعت هر دو ساعت بیرش و ذایم بگو جیش داری بگو بریم اب بازی.بعد خوراکی که دوست داره مثل پاستیل و بستنی و کیک خونگی یا چیپس خونگی. تهیه کن هر دوساعت هر بارش که جیش کرد یه چیزی به عنوان جایزه بده.اگه نکرد نده. بعد ۵ روز هر یه ساعت ببر. یه هفته این روشیه ساعت و ادامه بده هیچ مهمونی نرو چون از نظر روانی عقب میوفته. بعد یه هفته اتوماتیک وار خودش کاملا همکاری میکنه. اگه دوس داره اب بازی کنه ببرش تو حموم جیش کنه که نیوفته تو تولت 

روانشناسی کودک
عزیزم من روانشناس نیستم ینی حیطه شغلیم مدرس زبانم اما ۶ سال روانشناسی خوندم تو زندگی زناشویی و تربیت ...

ممنون دیروز خوب بود خودش می اومد می‌گفت جیش یا پی ی  پی یکی دو بار م الکی گفت یعنی جیش نکرد دوبارم رفت توی کن دیواری نشست توی شلوارش جیش کرد چندجا خوندم ما سرما گرفتیم بچمون پهلوهاش سرماخورده سینه پهلو کردن ترسیدم گیج شدم هم خوشحالم همکاری کرده هم میترسم نمی‌دونم توقف کنم یا ادامه بدم تابستون یبار امتحان کردم دیدم اما کی نداره بی خیال شدم 

.......خدایا شکرت ....
ممنون دیروز خوب بود خودش می اومد می‌گفت جیش یا پی ی  پی یکی دو بار م الکی گفت یعنی جیش نکرد دوب ...

نه عزیزم هچی نمیشه اگه قرار بود بشه اصلا کسی زمستون حمام و توالت نباید بره. در ضمن پوشک نینیتو در نیار تو این دو هفته پوشک باشه.در حین آموزش

روانشناسی کودک